Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

AK Parti’de hedef 22'de 22 yapmak

AK Parti’de hedef 22'de 22 yapmak

SİYASET 27.02.2019 07:50:00 0
AK Parti’de hedef 22
AK Parti İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını hızlandırarak, listelerin belli olmasının ardından il merkezi ve ilçelerde farklı bir çalışma başlattı. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Sütçüler'e yaptı. Teşkilat eğitiminin yanı sıra halkla buluşmayı içeren çalışma hafta boyunca tüm ilçelerde devam edecek.
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, seçim ziyareti ve sandık eğitim programı için ilk ziyaretini Sütçüler'e yaptı. AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Zabun, burada  teşkilat toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçe başkanı, Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayının konuşmasından sonra İl Başkanı Osman Zabun bir konuşma yaptı. Zabun, burada "Her yerde olduğu gibi Sütçüler'de de belediye başkan adayımız, il genel meclisi adayımız ve belediye meclis üyesi adaylarımızı belirledik. Teşkilatımız ve adaylarımız kapı kapı dolaşarak Sütçüler'de AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Belediye işi gönül işi sloganıyla yola çıktık. Gönül belediyeciliği ile Sütçüler'i yeniden kazanacağız ve hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz" dedi.
Sandık eğitiminden sonra ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunuldu. Zabun, daha sonra Aksu ve Yenişarbademli'ye de seçim ziyaretinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: yapmak 22de hedef partide
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °