Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti’de flaş gelişme: Binali Yıldırım’a destek çalışması yapacaklar Ak Parti 4 Yöneticiyi İstanbul’a çağırdı

AK Parti’de flaş gelişme: Binali Yıldırım’a destek çalışması yapacaklar Ak Parti 4 Yöneticiyi İstanbul’a çağırdı

SİYASET 11.06.2019 06:47:00 0
AK Parti’de flaş gelişme: 
Binali Yıldırım’a destek çalışması yapacaklar 
Ak Parti 4 Yöneticiyi 
İstanbul’a çağırdı
HABER: Yunus ÖZLER
Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Isparta’dan Mustafa Emrem, Mücahit Ramazan Baygün, Mehmet Ali Erdoğan ve Abdurrahman Akçil’i İstanbul’a çağırdı.
 
Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Isparta İl Başkanlığına gönderilen yazıda, ‘23 Haziran İstanbul Seçimleri Geri Dönüş Çalışmaları’ çerçevesinde söz konusu Ak Parti Isparta Yönetimindeki 4 ismin İstanbul’a gitmesi istendi.
Söz konusu yazıda şöyle denildi;
  1. Geri Dönüş Çalışmalarının Koordinasyonunu Sağlamak İçin Her İl ve İlçe Başkanlığında En Az 3 Kişiden Oluşan “23 Haziran İstanbul Seçimleri Seçmen Transfer Komisyonları” Kurulmuştur. (Seçmen Transfer Komisyonlarının Listesi Ekte Yer Almaktadır. EK-1)
  2. Tüm İllerimizde Yürütülen Çalışmalar Düzenli Olarak, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Tarafından Görevlendirilmiş Koordinatörler Vasıtası İle Kontrol ve Koordine Edilmektedir. (Görevlendirilen Koordinatör Listesi Ekte Yer Almaktadır. EK-2)
  3. Oyunu Kullanmak Niyetiyle Geri Dönmek İsteyen Seçmenlerimizin Seçmen Transfer Komisyonlarına Direk Ulaşabilmesi Adına Her İl İçin Telefon ve Mail Adresleri Belirlenerek Duyuruları Yapılmaktadır. (İl İrtibat Telefon ve Mail Adresleri Listesi Ekte Yer Almaktadır. EK-3)
  4. İstanbul Dışına Çıkmış Olan Seçmenlerimiz Bulundukları Yerlerde; Mahalle ve Köy Başkanları, İlçe ve İl Teşkilatları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Muhtarlar Tarafından Tespit Edilerek Oy Kullanmaya Davet Edilmektedir.
  5. Geri Dönerek Oy Kullanmak İsteyen Seçmenlerimiz İl ve İlçe Başkanlıklarımızı Arayarak ve Genel Merkez AKİM’e Ulaşarak Kayıt Yaptırabilmektedir.
  6. Oluşturulan Bir Otomasyon Programı Vasıtasıyla Her İlimize Bir ‘Kullanıcı Adı’ ve ‘Şifre’ Verilmiş Olup, Oy Kullanmak İçin Geri Dönüş Yapmak İsteyen Seçmenlerimiz Anlık Sisteme Girilmektedir. 7
  7. Geri Dönüşler İçin Taşıma Duyuruları 3-9 Haziran Sözlü, 10-16 Haziran Arası Görsel Tanıtım Yolları Kullanılarak Yapılacaktır.
  8. Taşıma Çalışmalarının Karayolu, Havayolu ve Demiryolu Kullanılarak Yapılması Planlanmaktadır.
  9. Geri Dönüşlerde Yoğunluk ve Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanılmaması İçin Geri Dönerek Oy Kullanmak İsteyen Seçmenlerimizin En Geç 16 Haziran Tarihine Kadar İl ve İlçe Başkanlıklarımıza Başvuruda Bulunmaları Önem Arz Etmektedir. Oyunu Kullanarak Memleketine Geri Dönmek İsteyen Seçmenlerimiz İçin De Memleketlerine Geri Dönüş İmkânı Sağlanacaktır. (16 Haziran Sonrası Başvurular Da Ayrıca Değerlendirilerek Sisteme Dâhil Edilecektir.) Bilgilerinize Saygıyla Sunulur.”

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °