Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti’de e-temayül zamanı

AK Parti’de e-temayül zamanı

SİYASET 17.11.2018 08:15:00 0
AK Parti’de e-temayül zamanı

AK Parti’de Isparta Belediye Başkan adaylığı için teşkilat değerlendirmesi dün akşam yapılırken, temayül yoklaması ise yarın yapılacak. AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresi dün saat saat:17.00’da sona erdi. Isparta ile ilçe ve belde belediye başkan aday adayları teşkilat temayülüne katılacak. Pazar günü IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm aday adayları için temayül yapılacak. Isparta Belediye Başkan aday adayları için 300’e yakın kişi oy kullanacak.

10 ADAY ADAYI VAR

AK Parti’de Isparta Belediye Başkanlığı için 9 kişi aday adayı oldu. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, EGO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özdemir, eski İl Genel Meclisi Başkanı Kadir Dal, İşadamı Ali Önal, Tahsin Gürsu, Turan Mahallesi Muhtarı Sezgin Gülatan, Doç. Dr. Rezan Demiralay, Uğur Bestelci ile Emre Altuğ başvuruda bulundu.

ADAYLAR İL YÖNETİMİNE KENDİLERİNİ ANLATTI

AK Parti’de aday adayları dün akşam teşkilat sınavına çıktı. AK Parti’de Cuma günü akşam tüm aday adayları ile il ve ilçeler, kadın ve gençlik kolları teşkilat mensuplarının katılımı ile yapılan toplantıda kendilerini ve projelerini anlatma fırsatı buldular. Daha sonra Isparta Belediye Başkan Aday adayları il, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile bir araya geldi. Pazar günü ise elektronik ortamda teşkilat temayülü yapılacak.

PAZAR GÜNÜ TEMAYÜL YAPILACAK

Pazar günü IYAŞ Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm aday adayları için temayül yapılacak. Isparta merkezin yanında 12 ilçe ve 9 belde belediye başkan adayları da temayül yoklamasında teşkilat mensuplarının değerlendirmesinden geçecek. Temayül yoklamasında AK Parti üyeleri açılacak ekrana sadece aday adayı olan isimleri değil belediye başkan adayı olmasını istedikleri farklı isimleri de yazabilecek.  


Anahtar Kelimeler: zamanı e-temay?l partide
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °