Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ak Parti 18. yılını kutluyor

Ak Parti 18. yılını kutluyor

SİYASET 23.08.2019 15:10:00 0
Ak Parti 
18. yılını 
kutluyor
Ak Parti, kurulduğu gün olan 14 Ağustos’un Kurban Bayramına denk gelmesinden dolayı 18. Kuruluş yıldönümünü bugün kutlayacak. Kutlama programına Ak Parti Isparta Teşkilatı tam kadro katılıyor.
 
Siyaset sahnesine Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında giren Ak Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı. Ak Parti 18'inci kuruluş yıldönümünü bugün kutlayacak. Ankara'da düzenlenecek törene yaklaşık bin kişi davet edildi.
ISPARTA, MİLLETVEKİLLERİNDEN GENÇLİK
KOLLARINA KADAR TAM KODRU PROGRAMDA OLACAK
Söz konusu kuruluş programına katılmak için; Isparta İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ünlü ile Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bugün öğle saatlerinde Ankara’ya hareket ettiler. Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz’ün ise Ankara’dan programa dahil olacakları belirtildi.
AK PARTİ 18. KURULUŞ
YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan Ak Parti, 17 yılı geride bıraktı. Ak Parti'nin 18'inci kuruluş yıldönümü bugün Ankara'da düzenlenecek etkinliklerle kutlanıyor.  
Önce Ak Parti Genel Merkezi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek olan Recep Tayyip Erdoğan, ardından ATO Congersium'da yıldönümü etkinliklerine katılacak. Kurban Bayramı dolayısıyla 14 Ağustos'ta yapılması planlanan program bugüne ertelenmişti. Etkinliğe partinin kurucu üyeleri, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda davetli katılacak.
GERİDE KALAN 17 YIL
SİNEVİZYONLA ANLATILACAK
Yaklaşık bin kişinin katılması beklenen etkinlikte Erdoğan, bir konuşma yapacak. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir de resepsiyon verilecek. Yine etkinlikte Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana geçen sürede yapılanlar ve yaşananlar bir sinevizyonla anlatılacak. Ak Parti'nin 18'inci yaşına özel bestelenen şarkı da ilk kez katılımcıların beğenisine sunulacak.
BAŞKAN ERDOĞAN
KONUŞMA YAPACAK
Bin kişinin katılacağı kutlama etkinliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuşma yapacak.
 

Anahtar Kelimeler: yılınıkutluyor parti18
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °