Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti 12 seçimde halkın yüzde 70’inden oy aldı

AK Parti 12 seçimde halkın yüzde 70’inden oy aldı

SİYASET 26.02.2018 07:57:00 0
AK Parti 12 seçimde halkın yüzde 70’inden oy aldı
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Hamza Dağ, partisinin Isparta 5.Olağan Gençlik Kolları genel kuruluna katıldı. 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Hamza Dağ AK Parti’de göreve 2008 yılında İzmir Gençlik Kolları başkanı olarak başladığını ifade ederek, “Daha sonra da 2011 yılında 24.milletvekili olarak parlamentoya girdim. Gençlik kollarından yetişen, gençlik kollarının tozunu, toprağını yutmuş bir kardeşinizim. Biraz öne sayın cumhurbaşkanımızın faaliyet raporunda anlattığı gibi AK Parti gençliğe sadece ve sadece enerjisinden faydalanması gereken insan gözüyle bakmayan bir partidir. Bunu bizzat da yaşamış, hissetmiş, gençliğini AK Parti’de değerlendirmiş, kıymetlendirmiş ve AK Parti’nin her kadrosunda yer almış bir kardeşinizim. Aslında bir nevi AK Parti’nin gençliğe önem verdiğini gösteren en net örneklerden birisiyim. Isparta’da hangi kademede bulunursa bulunsun her kardeşimiz bu yolda, bu davada en doğrusunu, en iyisini yapsın. Kendi mahallenizde genç kardeşlerimize nasıl ulaşırım diye bunu tartın. Partimizi nasıl anlatırım, nasıl partimizi daha yukarılara çıkartılım endişesi taşımalısınız. Isparta’nın her ilçesinde görev yapan kardeşlerimiz bugüne kadar yaptıklarının daha fazla yapmaya gayret etsin. AK Parti olarak 12 seçimi geride bıraktık ve 12 seçimin tamamında birinci parti olduk. Bugün yaptığımız bazı araştırmalarda şunu da soruyoruz; 12 seçimden bu yana AK Parti’ye bir kez dahi oy verdiniz mi? Bu oran yüzde 70. 12 seçimde AK Parti’ye ülkemizde yüzde 70 kardeşimiz oy vermiş.
ARTIK UYUYAN DEVİ UYANDIRDINIZ.
AK Parti bu ülkenin birleştiricisi, bu ülkenin çimentosu derken boş konuşmuyoruz. Boş kelam söylemiyoruz. Öyle yüzde 20-25’ler değil biz bu ülkenin yüzde 70-80’inine hitap eden bir partiyiz. Bu ülkenin yüzde 70-80’inine hitap ederken bu coğrafyadan da çok sayıda insan bu ülkeye, bu ülkenin liderine ciddi anlamda ümit bağlamış, hem onun hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin iyi olması için dua ediyor. Biz bu ümidi boşa çıkarmayacağız, çıkarttırmayacağız. Bundan sonra da nasıl liderimiz dünyadaki adaletsizliği dünya 5’ten büyüktür diye çok net ifade ediyorsa artık bundan sonra bunu ifade edeceğiz ve dillendireceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi artık uyuyan devi uyandırdınız. Artık bir yerlerde bir şeylerin değişmesi gerektiğini bu millet gördü, bundan sonra da ne yaparsanız yapın bunu her ortamda dillendirmeye devam edecek. Gençlik Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °