Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Gençler Ünlü’ye güveniyor

AK Gençler Ünlü’ye güveniyor

SİYASET 26.02.2018 09:10:00 0
AK Gençler Ünlü’ye güveniyor
5.Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyen AK Gençlik İl Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, 2019 seçimlerinin önemine işaret ederek, “2019 yerel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde durmadan, yorulmadan, yılmadan çalışacağız. 2023, 2053, 2071’i hedefleyen bu kutlu davada cefakar ve fedakar güçlü gençlik olarak başaracağız, başaracağız, başaracağız” diye konuştu.
AK Parti Gençlik İl Kolları’nın 5.olağan genel kurulu dün Iyaş Kongre Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve ARGE Başkanı Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ilçe belediye başkanları, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı. Kongre divanın oluşturulmasıyla başladı. Divanın oluşmasının ardından şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.
EĞİLMEDİK VE YIKILMADIK
Kongrede ilk konuşmayı AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Ünlü yaptı. Göreve 2013 yılında geldiğini ifade eden Ünlü, “Görevi devraldığımız ilk andan itibaren farklı gruplarla mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. İlk başta birkaç ağacı bahane ederek gezi park olaylarını çıkardılar. Bu olayları başarılı olamayan cephe 17-25’te reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ve davamıza siyasi darbe yapmaya çalıştılar. Ama biz eğilmedik ve yıkılmadık. Bunun en güzel örneği 30 Mart yerel seçimlerinde daha da kenetlenerek, tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Türkiye’nin geleceği için kapı kapı gezdik. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan halkımız cumhurbaşkanlığı seçiminde reisimizi galip çıkararak, halkımızı bir kez daha yanımıza aldık. Tüm çabalarımıza rağmen 2015 Haziran seçimlerinde hükümeti kurmadılar. 2015 Kasım seçimlerinde tüm gayretimizle çalışıp halkımızın desteğini bir kez daha alarak galip çıktık. Bu durumu kabullenemeyip şer odakları seçimle gelen cumhurbaşkanı ve hükümeti devirmek için 15 Temmuz 2016 gecesi vatan haini FETÖ elebaşından aldıkları talimatla darbe yapmaya kalkıştılar. Ama o hainlerin hesap edemedikleri bir şey vardı; vatanı için gözünü bile kırpmadan can veren bu aziz millet” dedi.
GÜÇLÜ GENÇLİK OLARAK BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ
Ülkemizin geçmiş dönemlerde yaşadığı koalisyon sıkıntılarının sona ermesi ve ülkemizin istikrarının devam edebilmesi adına 16 Nisan referandumunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçildiğini hatırlatan Ünlü, “Yapılan anayasa değişikliği ile biz gençlere çok daha fazla sorumluluk düşmektedir. Bize durmak yakışmaz. 2019 yılı hem Isparta’mız hem de ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. 2019 yerel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde durmadan, yorulmadan, yılmadan çalışacağız. 2023, 2053, 2071’i hedefleyen bu kutlu davada cefakar ve fedakar güçlü gençlik olarak başaracağız, başaracağız, başaracağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçime tek listeyle giren mevcut Başkan Yaşar Ünlü güven tazeledi.
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °