Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Aday kararımızın ne kadar doğru olduğunu gördük

Aday kararımızın ne kadar doğru olduğunu gördük

SİYASET 10.12.2018 07:01:00 0
Aday kararımızın ne kadar doğru olduğunu gördük
AK Parti Milletvekili Recep Özel, Şükrü Başdeğirmen’le merkezde 230 bin, şehir genelinde de 430 bin kişinin belediye başkanı olmaya geldiklerini ifade ederek, “Ne kadar çok doğru karar verdiğimizi, ne kadar çok 12’den tutturduğumuzu bugün bu karşılama töreninde gördük. Bu süreçte kimseyle kavga etmeyeceğiz, kimseye kötü sözümüz olmayacak ama onların olmadığı müddetçe. Onlar bir yaparsa biz gerekeni yaparız” dedi.
 
AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’le birlikte dün Isparta’ya geldi. Karşılama töreni boyunca Başdeğirmen’in yanından ayrılmayan Özel, Belediye İşhanı önünde kalabalığa seslendi. Isparta Belediyesi’nde geçen 10 yılı telafi edeckelerini belirten Özel, 430 binin belediye başkanı olacaklarını vurguladı.
ÖZELLİKLE BİR BAŞKALARI RAHATSIZ OLMUŞ OLABİLİR
Mahalli seçimlerin öncesinde AK Parti olarak geçmiş 10 yılı telafi etmek üzere belediye başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’le ‘bismillah’ dediklerini ifade eden Milletvekili Recep Özel, şunları söyledi: “Ne kadar çok doğru karar verdiğimizi, ne kadar çok 12’den tutturduğumuzu bugün bu karşılama töreninde gördük. Şehre girişimizde bir takım insanlara rahatsızlık vermiş olabiliriz, bir takım insanlarımız bundan rahatsız olmuş olabilir, ama özellikle bir başkaları rahatsız olmuş olabilir. Kimsenin rahatsız olmasına gerek yok. Biz Isparta’da merkezde 230 bin kişinin, şehir genelinde de 430 bin kişinin belediye başkanı olmaya geliyoruz. Şunun, bunun değil, Isparta’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın belediyesi olmaya geliyoruz. Biz sayın cumhurbaşkanımız, dünyanın lideri, mazlumların sesi Recep Tayyip Erdoğan’ın kadroları olarak ona Isparta’dan elini öyle bir güçlendirmeliyiz ki bu muhafazakar şehre, Isparta gül şehrine ne yakışıyorsa onu yapacağız.
TATLI DİLLE GÜZEL BİR KAMPANYA GEÇİRECEĞİZ
Bu süreçte kimseyle kavga etmeyeceğiz, kimseye kötü, kem sözümüz olmayacak ama onların olmadığı müddetçe. Onlar bir yaparsa biz gerekeni yaparız. Bizden yana barış ortamında tatlı dille güzel bir kampanya geçireceğiz. Isparta iktidarla buluşmaya, Isparta Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmeye hazır. Daha güçlü şekilde yapalım ki dünya liderimiz dünyanın ağababalarına karşı dünya 5’ten büyük derken daha güçlü olsun. Isparta gücüne güç katsın istiyoruz. Bugüne kadar çalışan belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Herkes bir şey katmıştır şehrimize. Ama biz bu dönemi farklı yaşayalım istiyoruz. Önümüzdeki dönemde çok farklı bir belediyecilikle Isparta’nın çevresini, çehresini değiştirmek için azmettik. Sayın belediye başkan adayımızı gördüğümüz tablodan sonra Ispartalılara sizlere emanet ediyoruz.
GÜÇLÜ ŞEKİLDE ALMAK İSTİYORUZ
31 Mart’ta bu meydanda mı, yoksa hükümet meydanı ya da belediyede mi olur bilemiyorum, bu süreci güzel tamamlayacağımıza eminiz. Ama bu husus bizim daha fazla çalışmamızı gerektiriyor. Belediyeyi alma noktasında problemimiz yok ama biz güçlü şekilde almak istiyoruz. Oy oranımız güçlü olduğu ve belediye meclisi güçlü olduğunda elimiz daha güçlü olur. AK Parti Türkiye partisi, AK Parti dünya partisi, lider ülkenin lider partisi. Ona yakışan bir seçim propagandamız olacak. Bunun sonunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği desteğe layık olacağız. Bizim davamızın adı berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun.”

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °