Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

18 bin kadın kolları mensubu hedefimiz var

18 bin kadın kolları mensubu hedefimiz var

SİYASET 5.03.2018 08:07:00 0
18 bin kadın kolları mensubu hedefimiz var
2019 seçimlerindeki zorlu sürecin sonuçlarla ilgili olmayacağını düşündüğünü belirten AK Parti İl Başkanı  Osman Zabun, “Bu milletin ferasetinin, anlayışının, haklının yanında olacağına ilişkin en ufak tereddüdümüz yok. Gençlik kollarında olduğu gibi 18 bin kadın kolları teşkilat mensubu hedefimiz var” dedi.
 
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin 5. olağan il kadın kolları kongresinde konuştu. Kongre süreçlerini tamamladıklarını ifade eden Zabun, “Kongre süreçlerinin kendisine özgü bir yoğunluğu söz konusuydu. Bu yoğunluğu geride bıraktık. Bundan sonra süratle teşkilatlanma ve vatandaşlarımızla bir araya gelme noktasında harekete geçmemiz lazım. Gençlik kolları kongresinde ifade etmiştim; Isparta’da 18 bin görevli gençlik kolları mensubu hedefimiz var. 18 bin de kadın kolları teşkilat mensubu hedefimiz var. Sadece yönetim, sadece 10 kişi, her yere aynı giden, aynı gelen bir anlayış içerisinde olamayız. Şehrin tüm kılcal damarlarına kadar girmemiz gerekiyor. Teşkilatımızı mümkün olduğu kadar genişletmek zorundayız. Bu bizim tarihi bir sorumluluğumuz. Hepimiz söylüyoruz; topyekun bir İstiklal, istikbal mücadelesi veriyoruz. Beka sorunuyla mücadele veriyoruz diyoruz.
TÜM MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ ALMAK SURETİYLE
BU YOLCULUĞUMUZA DEVAM ETMEK EN DOĞRUSUDUR
Önümüzde 2019 seçimleri var. Sayın milletvekilimiz zorlu bir sürece giriyoruz diye ifade etti. Zorlu sürecin seçim sonuçlarıyla ilgili olmadığını düşünüyorum. Bu milletin ferasetinin, anlayışının, haklının yanında olacağına ilişkin en ufak tereddüdümüz yok. Ama askerlerimiz, kardeşlerimiz cephede bu mücadeleyi verirken biz neden yüzde 50+1 ile yetinelim ki? Parti olarak neden sadece yüzde 50+1’i almanın mücadelesini verelim ki? Bu milletin topyekun tüm desteğini almak suretiyle tarihin içindeki yolculuğumuzu yapmak en doğrusu değil midir? Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yedi düvele karşı mücadele ederken onu neden sadece yüzde 50+1 ile seçelim ki? Tüm milletimizin desteğini almak suretiyle bu yolculuğumuza devam etmek en doğrusudur. Teşkilat olarak hedeflerimiz, yaklaşımlarımız bu çerçevede olacak” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °