Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

“15 Temmuz destanı 28 Şubat’ın rövanşıdır”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Berkay Tarık Kaya, 28 Şubat Postmodern Darbesinin, 15 Temmuz işgal girişiminin gayri meşru babası olduğunu belirtti.

SİYASET 1.03.2017 12:07:00 0
“15 Temmuz destanı 28 Şubat’ın rövanşıdır”
AK Parti İl Gençlik Kolları, 28 Şubat Postmodern Darbesinin yıldönümü nedeniyle dün akşam Mimar Sinan Camii önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Berkay Tarık Kaya, “28 Şubat Postmodern Darbesi ruhunu batılılaşma makyajlı sömürgecilikten aklını oryantalizmden meşruiyetini FETÖ’den, adaletini tek parti döneminden, ilhamını 27 Mayıs’tan zalimliğini ise 12 Eylül’den alan aşağılık bir soykırım girişimidir” dedi.
Kaya açıklamasına şöyle devam etti: “28 Şubat, Osmanlı sonrası Devleti rehin alarak milletimize dayatılan düzeni Batılı efendilerin talimatlarına göre yeniden tahkim etmeyi amaçlayan sistematik ve militarist bir dayatmadır. 28 Şubat Postmodern Darbesi, 15 Temmuz işgal girişiminin gayri meşru babasıdır. Bundan 20 yıl önce bugün 28 Şubat'ta inanç değerlerimiz, düşüncelerimiz, yaşam tarzımız, derneklerimiz, vakıflarımız cuntacılar tarafından tehlikeli ilan edilip, takibe ve tutuklamalara tabi tutuldu.
İnsanların temel hak ve özgürlükleri hiçe sayıldı. On binlerce üniversite öğrencisinin eğitim hakkı elinden alındı. Katsayı uygulamasıyla İmam-Hatip Liseleri ve Meslek Liseleri mezunlarının eğitim haklarına büyük darbe vuruldu. Binlerce kamu görevlisi memuriyetten çıkarıldı. Yüzlerce subay ve astsubay meslekten ihraç edildi. 28 Şubat darbesinin aktörleri, devlet kurumları, yasama, yürütme ve yargı organlarını işlemez hale getirdi. Ülke karanlık bir dehlize sokuldu ve inanılmaz bir şekilde bu sürecin 1000 yıl süreceği iddia edildi. Bu coğrafyanın dokusuyla örtüşmeyen, siyasal, sosyal, kültürel ve ekonomik uygulamalar, ulusla arası odaklarla işbirliği içinde yürürlüğe kondu
Geçen süre zarfında millet ile devlet barışına yönelik adımlar atıldığını, milletin asli değerlerini kuşanarak tarih sahnesine dönme kararı verdiğini dile getiren Coşkun, şunları söyledi: “28 Şubat'ın arkasındaki güçler de boş durmamış FETÖ marifetiyle 15 Temmuz'da karanlık işgal girişiminde bulunmuşlardır. Tanklarla irademizi sindirmeye çalışanları Milletimiz imanıyla geri püskürtmüştür. Şer odakları kirli emellerine ulaşamamış ve hüsrana uğramıştır. Bütün kesimleriyle sokağa çıkan Milletimiz bu toprakların her beka krizinde kurtuluş reçetesi olan tekbir ezan ve bayrak ile yeni bir destan yazmıştır.
Bizler biliyoruz ki ülkemizde ve ümmet coğrafyasında ki bu darbeler aynı şer merkezinden çıkmaktadır. Ve ortadaki mücadelenin ismi aşikardır. Hak ile Batıl'ın mücadelesidir. Ve Batıl her daim zail olmaya mahkumdur. Bizler Ak Gençlik olarak hakkın'ın tarafında olacağımıza şeref sözü veriyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızın dediği gibi Batıl bir davada zirve olmaktansa Hak bir davada zerre olmayı tercih ediyoruz.
28 Şubat öyle talihsiz bir süreçtir ki düşüncelerin inançların kimliklerin üzerinden cuntacı tankların geçtiği bir süreçtir. O günler 100 bine yakın kız öğrencimizin sırf başörtüsü taktığı için yaka paça sürüklenerek dışarı atıldığı günlerdi. Eğitim hayatından mahrum bırakıldığı günlerdi. İmam Hatip Okullarının zulme maruz kaldığı günlerdi. O günler ki Allah’ın kelamının okunmasına bile tahammül edilmediği günlerdi. Yanı kısaca İslami kimliğin sindirilip bastırılmaya çalışıldığı günlerdi. Bu vaziyet ve ahval şer odakları için belki bir başarıydı ancak bizim için Allah’ın bir şefkat tokadıydı. 20 yıl geçti o şer günlerin üzerinden ama biz Ak gençlik Ümmet gençliği Yılmadık Durmadık Yavaşlamadık Gür sedamız ile bağırdık ve dedik ki ümitsizlik inançsızlar güruhuna aittir SEFER BİZDEN ZAFER ALLAHTAN DEDİK.
Bugün 28 ŞUBAT 2017 20 YIL ÜZERİNE tekrar bir aradayız . O günlerde mücadele eden abi ve ablalarımızı hatıra getirmek için buradayız. Allah O mihnetli ve tasalı günlerde mücadele eden tüm kardeşlerimizden razı olsun. Başta rahmetli Necmeddin Erbakan hocamız Reisimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve onların dava arkadaşlarından razı olsun. Bizler son olarak Isparta Ak Gençlik Olarak 20 yıl öncesine sesleniyoruz ve diyoruz ki öyle bir nesil doğdu ki dua ile rabbine yakaran ilim ile kalemine sarılan başarısı «le batılı işbirlikçileri çatlatan nesil. Ümit var, nesil doğdu. Rabbim bir daha vatanımıza milletimize şer ve fitne dolu günler yaşatmasın Hepinize çok teşekkür ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °