Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

103 mega projeyle geliyoruz

103 mega projeyle geliyoruz

SİYASET 27.12.2018 06:53:00 0
103 mega projeyle geliyoruz
CHP-İYİ Parti’nin oluşturduğu Isparta İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yaklaşık bir aydır esnaf, öğrenci ve halkla buluşmalardan edindikleri ortak akılla 103 proje hazırladıklarını ifade ederek, “Ayakları yere basan, icra edilebilir mega projelerle geliyoruz” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)-İYİ Parti’nin oluşturduğu Isparta İttifakının Isparta Belediye Başkan Adayı Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Gökmenoğlu dün Mimar Sinan Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Gökmenoğlu’na İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Merkez İlçe Başkanı Cem Erdal ve partililer katıldı. Oldukça geniş katılımlı olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde Gökmenoğlu, esnaflarla tek tek tokalaşarak, desteklerini istedi.
ISPARTA’DA İNSANLARIN TEK DERDİ EKONOMİK SORUNLAR
Esnaf ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklama yapan İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, yaklaşık bir aydır ziyaretler yaptıklarını ve bu ziyaretlerde aldıkları notlarla şuana kadar 103 proje hazırladıklarını vurguladı. Esnafın kan ağladığını dile getiren Gökmenoğlu,Zaten bu gaye ile siyasete girdik. Isparta’da insanların tek derdi ekonomik sorunlar, tek derdi cebinin derdi. İnsanların evi ateş almış. Biz Isparta’da tüm kesimleri yaklaşık 1 aydır geziyoruz. Onlarla dertleşiyoruz, yapmamızı istedikleri şeylerin tamamını not aldık. Biz projelerimizi ortak akılla üretiyoruz. Ortak akılla yöneteceğiz, temiz, berrak siyaset diyoruz. Biz yaptık, oldu demeyeceğiz. Bu nedenle başta yaptığımız çalışmalar neticesinde şuana kadar 103 projemizi hazırladık. Mega projelerle geliyoruz. Mimar Sinan Caddesi için de projemiz var, 44 mahallemiz için de projelerimiz var. Bizim projelerimiz ayakları yere basan icra edilebilir projeler.
BİZ YAPTIK, OLDU DEMEYECEĞİZ
Biz ortak akılla yöneteceğiz. Biz proje ürettik yaptık bunu yapmak istiyoruz demeyeceğiz. Bunu bir aydan beri göstermeye çalışıyoruz. Dinliyoruz, notlarımızı alıyoruz. Proje ekibimiz bunları hazırladık. Projelerimiz mega ve mükemmel projeler. Bunları ilan etmeye başlıyoruz. Bunlar insanların evindeki ateşi dindirecek projeler, bu projeler insanların cebini etkileyen projeler. İnsanlar artık cebini etkileyen, evindeki ateşi söndürecek projeler istiyor. İstihdamı artıracak projeler istiyor. Biz bunun için göreve talibiz. Biz Isparta’yı belki dünya şehri yapmayacağız ama biz Isparta’yı patentli şehir yapacağız” şeklinde konuştu. GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler: geliyoruz projeyle mega
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °