Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Değerlendirme Ispartaspor ‘Kurtlar Sofrası’na Düştü; Etkili Transfer Şart

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Değerlendirme Ispartaspor ‘Kurtlar Sofrası’na Düştü; Etkili Transfer Şart

SAĞLIK 13.07.2021 07:19:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan 
Değerlendirme 
Ispartaspor ‘Kurtlar Sofrası’na Düştü; 
Etkili 
Transfer
Şart
Gelecek sezon 2. Ligde mücadele edecek olan Ispartaspor’un grubu da belli oldu. Yeşil – Pembeli taraftarlar, gruptaki takımlara bakıldığında Ispartaspor’un tam bir kurtlar sofrasına düştüğünün görüldüğünü belirterek; “Bu grupta var olabilmek için mutlaka başta golcü futbolcu olmak üzere etkili ve kaliteli oyuncular alınmalı. Aksi takdirde çıktığımız gibi düşeriz” dediler.
 
Dün saat 13.00’te Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen kura çekimiyle TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan takımlar belli oldu. Beyaz Grup'ta 19, Kırmızı Grup'ta ise 20 takım mücadele edecek. Ispartaspor ise Beyaz Grupta yer aldı.
Ispartaspor’un da bulunduğu Beyaz Grupta; 1922 Konyaspor, Akhisarspor, Amed Sportif, Anagold 24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Bucaspor 1928, Eskişehirspor, GMG Kastamonuspor, Karacabey Belediyespor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Uşakspor, Zonguldak Kömürspor takımları yer alıyor.
YEŞİL – PEMBELİ TARAFTARLAR; “GRUBUZU ÇOK ZOR, MUTLAKA GÜÇLÜ BİR TAKIM KURMAK ZORUNDAYIZ”
Isparta’nın tek profesyonel takımı olan Ispartaspor’un gelecek sezon mücadele edeceği Beyaz Gruptaki takımlara bakıldığında Ispartaspor’un tam bir kurtlar sofrasına düştüğünün görüldüğünü belirten Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Bu grupta var olabilmek için diğer bir deyişle bu kurtlar sofrasında yiyecek değil, yiyecekleri yiyen kurt olabilmek için mutlaka başta golcü futbolcu olmak üzere etkili ve kaliteli oyuncular alınmalı. Bilindiği gibi, geçtiğimiz sezon mücadele ettiğimiz 3. Ligi takım ‘Golcü’ futbolcusu olmadan tamamladı. Takımda sadece işi gol atmak olan bir forvet oyuncu yoktu. Bu nedenle, takımın gol atma görevini kanat oyuncuları Emir Kaan Gültekin ve Nurettin Çakır üstlenmek zorunda kaldılar.
“ÇOK BECERİLİ VE
GÜÇLÜ BİR GOLCÜ ŞART”
Bu durumun da göz önüne alarak takıma son derece etkili her maçta gol atabilecek beceriye ve güce sahip bir forvet alınmalı. Zira, bunu yapamazsak 3. Ligde idare ettiğimiz ‘golcüsüz’ sezonu maalesef 2. Ligde idare edemeyiz. Geçmiş sezonlarda da örneğini gördüğümüz 15 maçta ancak 2 gol atabilen golcü oyuncu alınmamalıdır. Çünkü çok güçlü rakiplerle oynayacağız. Bunun için de ince eleyip sık dokuyarak, bini bin yararak kısacası çok araştırıp etkili ve güçlü bir golcü takıma kazandırılmalı.
“ALINAN TÜM FUTBOLCULAR 2. LİGİ
KALDIRABİLECEK OYUNCULAR OLMALI”
Diğer taraftan, golcünün yanı sıra diğer mevkilere alınan ve alınacak futbolcuların da 2. Ligi rahatlıkla kaldırabilecek ve takımı 1. Lige taşıyabilecek kapasitede olmaları gerekiyor. Tabiki tezimizin de şuana kadar alınan futbolcuların 2. Lig düzeyinde olmadıkları anlamına gelmesini istemiyoruz. Biz sadece geçmiş sezonlarda da yaşanan gerçekleri ortaya koyuyoruz. Bu gerçekler dikkate alınmaması halinde 2. Ligde çok etkisiz, diğer bir deyişle grubun en zayıf halkası biz oluruz ve çıktığımız gibi düşeriz. Bunu da kimse asla arzu etmez” dediler.

 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °