Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yatarak tedavi gören hasta sayısında ciddi artış var

Yatarak tedavi gören hasta sayısında ciddi artış var

SAĞLIK 7.06.2017 06:03:00 0
Yatarak tedavi gören hasta sayısında ciddi artış var
AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek, Başhekim Gökhan Saçkan’dan bilgiler aldı. Saçkan, yeni uygulamalardan sonra hastaneyi tercih ederek yatarak, tedavi olan hasta sayısında ciddi artış yaşandığını söyledi. 
Isparta Milletvekili Said Yüce Sağlıkta önemli başarılara imza atan Şehir Hastanemizi ziyaret ederek, Başhekim Gökhan Saçkan'dan sevindirici bilgiler aldı.  Yakın bir zamanda açılmış olmasına rağmen bölgede ve uluslararası boyutta sağlıkta kayda değer gelişmeler kaydeden Isparta Şehir hastanesi hakkında bilgi veren Başhekim Saçkan şunları söyledi : "Önce vasküler Anjiografiler ardından Koroner Anjiyografiler başarıyla gerçekleştirildi. Daha sonra stent işlemleri başarıyla gerçekleştirildi. An itibariyle 100 civarında anjiyo ve stent işlemi başarıyla gerçekleştirildi. Bu işlemler için başvuran hastaların takriben % 20’si il dışı çevre illerden başvurdular. Ardından Norolojik inme felç hastaları için inme ünitesi kurulma çalışmaları yapıldı ve Süleyman Demirel Üniversitesiyle protokol kararıyla çalışmalar başladı."
 Bu arada , Jinekolojik kitle ve tümörler konusunda Sehir hastanesinde ameliyatlar başlatıldığını da belirten Milletvekili Yüce şöyle konuştu : " Çok şükür hastanemiz Çevre illerden ve Yurtdışından da ciddi talep alacak bir alan ve merkez olma yolunda ilerliyor. Medikal Onkoloğumuz Sehir hastanemizde göreve başlamış olup medikal onkoloji servisimizi açmak için faaliyetlere başlanmıştır. Şehit annelerimiz,  gazilerimiz için muhtarlarımız için koordinasyon birimi oluşturularak hastane içerisinde işlerini daha kolay yapmaları sağlanmıştır. Küçük misafirlerimiz çocuk hastalarımızın ameliyat korkularını yenmek için Akülü Oyuncak Araçlarla ameliyathaneye ulaşım projesi hayata geçirilmiş olup memnuniyetle sonuçlanmıştır.
Bu uygulamalardan sonra Hastanemizi tercih ederek yatarak tedavi gören  hasta sayılarımızda ciddi bir artış olmuştur.
Çalışmalar ve yenilikler her alanda artarak devam edecektir. Bu güzel çalışmalarından dolayı Başhekimimiz nezdinde tüm sağlık birimlerimizi ve hastane çalışanlarımızı tebrik ediyorum."


Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °