Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

SDÜ’ye geri döndü

SDÜ’ye geri döndü

SAĞLIK 23.06.2017 07:36:00 0
SDÜ’ye geri döndü
SDÜ Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin efsane isimleri yuvalarına dönmeye devam ediyor.  Uzun yıllar  Kalp- Damar Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev  yapan ve kariyerinde 6 bin açık kalp ameliyatı gerçekleştiren  Prof. Dr. Erdoğan İbrişim SDÜ’ye geri döndü.
SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Prof. Dr. Erdoğan İbrişim alanında çok önemli bir bilim insanıdır ve SDÜ’de iz bırakmıştır. Tekrar yuvasına döndüğü için mutluyuz. Tıp eğitim- öğretiminin yanı sıra operasyon bağlamında da sonsuz ve çok değerli fayda sağlayacağını biliyorum. Aramıza tekrar dönmesinden kıvanç duyduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım da kadrolarına yeni ve büyük ekolleri eklemeye devam ettiklerine değinerek “Sayın Prof. Dr. Erdoğan İbrişim, 1997- 2008 arasında SDÜ’de görev yapmıştı. Görev yaptığı dönemde eğitim ve sağlık adına önemli katkılar sağladı. Uzun bir aradan sonra tekrar ailesine döndü. Bu vesileyle SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve yönetim başta olmak üzere Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar ve emeği geçenlere teşekkür ederim.”  dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °