Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Sağlık Bakanlığı’na Alınacak 40 Bin Personel İçin; Başvuru Şartları Belirlendi

Sağlık Bakanlığı’na Alınacak 40 Bin Personel İçin; Başvuru Şartları Belirlendi

SAĞLIK 14.12.2021 09:53:00 0
Sağlık Bakanlığı’na Alınacak 40 Bin Personel İçin; 
Başvuru 
Şartları
Belirlendi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklaması sonrası Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Gelen son duyuruda Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlarda istihdam edilmek üzere 30 bini sözleşmeli personel, 10 bini de sürekli işçi alımı olmak üzere toplamda 40 bin sağlık personeli alımı yapılacak.
 
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri ÖSYM tarafından yayınlanacak KPSS yerleştirme kılavuzunda belli olacak. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? 40 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte son bilgiler…
 
Sağlık Bakanlığı personel alımı, branş dağılımı, şartları ve başvuru tarihleri milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Toplamda 40 bin kişinin alınacağı alımların 30 bininin sözleşmeli, 10 bininin de sürekli işçi olacağı kaydedilmişti. Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımında mülakat yapmadan sadece KPSS sınavı sonuçlarına göre yerleştirme yapılacağı bildirilmişti. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? 40 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMALARI NE ZAMAN?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, personel alımı ile ilgili gelişmeleri duyurdu. Bakan Koca açıklamasında; "Sağlık çalışanları ile ilgili görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor. Birkaç gün içinde önemli, hepimizi sevindirecek gelişmeler olacak" ifadelerini kullandı.
 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °