Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Palyatif Servis'te motivasyon üst düzeyde

Palyatif Servis'te motivasyon programı

SAĞLIK 15.12.2016 10:39:00 0
Palyatif Servis
Kısa bir süre önce Isparta Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Palyatif Bakım Servisi’nde hasta ve hasta yakınları için motivasyon programı düzenlendi.
Programa servis kuruluşu esnasında Isparta Devlet Hastanesi  Yönetici- Başhekimi olarak görev yapan ve kurucu başhekimliğini de yürütmüş olan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin Yavuz, Isparta Devlet Hastanesi Yönetici-Başhekim Vekili Op. Dr. Veli Can Yarar, hastane yönetimi  anestezi uzmanları, serviste görevli hemşireler, yaşlı bakım teknikerleri ve sağlık çalışanları ile serviste tedavi gören  hasta ve hasta yakınları katıldı.
Programda Palyatif Servisin kuruluş amacı iş ve işlevleri hakkında bilgiler verildi. Palyatif servisinin bir günlük serüvenin de anlatıldığı programda, hasta yakınları da söz alarak servisimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Yoğun bakım ünitesinden servise alınarak rehabilitasyonu devam eden hastalardan sağlık durumu müsait olanların  türküler söylediği , hasta yakınları, doktorların ve personel  için methiye dolu şiirler okuduğu program duygusal görüntülere sahne oldu.
Programda bir konuşma yapan Genel Sekreter Uz. Dr. Hüseyin Yavuz, kurucu başhekimliğini yaptığı ve anestezi uzmanı olarak da yakinen takip ettiği palyatif servisinin geldiği noktadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programın kendisini çok duygulandırdığını ve hastaların hastaneye müracaatından bugüne kadar geçen güzel sonuçlarda emeği olan tüm palyatif servisi çalışanlarına teşekkür etti.
Hasta yakınlarının Genel Sekreter Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, doktorlar ve palyatif servisi çalışanlarına çiçekler vermesiyle program sonlandı.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °