Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

'Mevcut hastanelerdeki tüm personel görevine devam edecek'

'Mevcut hastanelerdeki tüm personel görevine devam edecek'

SAĞLIK 12.11.2016 07:53:00 0
Türk Sağlık Sen Isparta Şube Yönetimi, İl Sağlık Müdürü Mehmet  Karakaya’yı  ziyaret etti. Ziyarette 4a, 4b ve 4c statüsündeki tüm personelin aynı şekilde Isparta Şehir Hastanesinde de görev yapmaya devam edeceği, yeni organizasyonda kısmen birim değişiklikleri olabileceği ancak iş güvencesiyle ilgili herhangi bir endişeye yer olmadığı bilgisi ifade edildiği bildirildi
 
Türk Sağlık Sen Isparta Şube yönetimi sağlıkla ilgili güncel konular hakkında fikir alış verişinde bulunmak üzere Isparta Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya’ya ziyaret etti. Ziyaretle ilgili şu açıklama yapıldı: “Yapılan görüşmeler içerinde Isparta Devlet Hastanesi ve Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin 2017 yılı ocak ayı itibariyle birleştirilerek Isparta Şehir Hastanesi olarak görev yapması konusuna da değinilmiştir. Gerçekleşmesi planlanan birleştirme konusunda mevcut personelde, gelecekteki pozisyonuna ilişkin oluşan endişe ve kaygılar Isparta Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet KARAKAYA’ya iletilmiştir.
Isparta Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet KARAKAYA tarafından yapılan bilgilendirme sonucunda; Laboratuvar ve görüntüleme hizmetlerinin, hizmet satın alımı yoluyla verileceği, bununla beraber 657 sayılı DMK’na tabii 4a, 4b ve 4c statüsündeki tüm personelin aynı şekilde Isparta Şehir Hastanesinde de görev yapmaya devam edeceği, yeni organizasyonda kısmen birim değişiklikleri olabileceği ancak iş güvencesiyle ilgili herhangi bir endişeye yer olmadığı bilgisi tarafımıza kesin olarak ifade edilmiştir.”

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °