Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kamu Hastaneleri Polisimizin yanında

Kamu Hastaneleri Polisimizin yanında

SAĞLIK 15.12.2016 10:45:00 0
Kamu Hastaneleri Polisimizin yanında
İstanbul'da Beşiktaş -Bursaspor maçının ardından teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonucu 36'ı polis 44 vatandaşımız şehit olmuş, birçok polis ve vatandaşımız da yaralanarak gazi olmuştu.
Ülke genelinde başlatılan #polisimyanindayim kampanyasına Kamu Hastaneleri Birliği Isparta İl Genel Sekreterliği de destek verdi.
Bu kapsamda Genel Sekreter Uz. Dr. Hüseyin Yavuz'un talimatları doğrultusunda, Birliğe bağlı Isparta Devlet Hastanesi’nden Yönetici Vekili  Op. Dr. Veli Can Yarar, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Elif Adanır, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Turgut Ören, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zahide Balban, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi  aynı zamanda Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Başhekim Vekilliğini de yürüten  Uz. Dr. Mehmet Topal,  Isparta Ağız ve Diş Sağlığı İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Şükrü Bayar, Genel Sekreterlik ve Bağlı Sağlık Tesislerimiz adına Isparta Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.
Ziyarette hain saldırıdan duydukları üzüntüyü ve öfkeyi dile getiren hastane idarecileri: “Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Sağlık Camiası olarak , polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız.” diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °