Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta'daki hastaneyi ziyaret etti

Isparta'daki hastaneyi ziyaret etti

SAĞLIK 16.09.2016 10:38:00 0
Isparta

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı  Orkun Yıldırım Isparta Askeri Hastanesi iken, Sağlık Bakanlığına devrinin ardından Isparta Devlet Hastanesi Şehit Yunus Emre Ek Hizmet Binasını ziyaret etti. 

 

Kamu Hastaneleri  Kurumuİletişim Daire Başkanı Ali Özhan’ında katıldığı  ziyarette Isparta Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Rıfkı Cora ek binamız hakkında bilgi verdi. 

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcımız Orkun Yıldırım, yaptığı açıklamada ;“Askeri hastanelerinin devir işlemlerinin ardından hem vaka dağılımı hem de iş birliği açısından çok iyi bir noktada olduğumuzu söyleyebiliriz. Hem vatandaşın hem çalışan personelin hem de bakanlığın memnuniyeti bu noktada üst seviyededir.” dedi.

 Sağlık Bakanlığına bağlanma ile birlikte 26 ilde toplam 32 hastane ve 1 Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi Başkanlığının Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu bünyesinde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Devralınan hastanelerin çok büyük hizmetler vereceğini düşündüğünü dile getiren Yıldırım, söz konusu hastanelerde Sağlık Bakanlığının sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında birçok iyileştirmesinin olacağını kaydetti.

Askeri hastanelerinin devir işlemlerinin ardından sağlanan hizmetlerevatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Yıldırım, “Askeri hastanelerinin devir işlemlerinin ardından hem vaka dağılımı hem de iş birliği açısından çok iyi bir noktada olduğumuzu söyleyebiliriz. Hem vatandaşın hem çalışan personelin hem de bakanlığın memnuniyeti bu noktada üst seviyededir.

Bakanlığımız bu hastanelerin hızlı bir gelişimi sağlamak için yoğun bir çaba sarfediyor.” dedi.

Yıldırım, devralınan hastaneleri donanım ihtiyaçlarının giderilmesi için her türlü desteğin verildiğini sözlerine ekledi.

Daha sonra birliğimize bağlı Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Isparta Devlet Hastanesini de ziyaret eden Orkun Yıldırım buralarda hastalarımız ve çalışanlarımızın bayramlarını kutladı.


Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °