Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Isparta Şehir Hastanesi doktoruna teşekkür belgesi

Isparta Şehir Hastanesi doktoruna teşekkür belgesi

SAĞLIK 19.03.2018 07:26:00 0
Isparta Şehir Hastanesi doktoruna teşekkür belgesi
Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan 14 Mart Tıp Bayramı programı kapsamında düzenlenen programda 81 ilden gelen sağlık çalışanlarıyla buluştu. Buluşmada Isparta Şehir Hastanesi Nefroloji Uzmanı Uz.Dr. Mehmet Sert'e de teşekkür belgesi verildi.
 
14 Mart Tıp Bayramı programı kapsamında düzenlenen programda Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan 81 ilden gelen sağlık çalışanlarıyla buluştu. Bakan Demircan, programda yaptığı konuşmada, mukaddes ve bir o kadar çileli bir mesleğin temsilcileri olarak sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı vesilesi ile ağırlamaktan ve birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA MAZLUMA UMUT OLUYORUZ
Türkiye’nin dört bir yanında, en ücra yerlerde ve en zor koşullarda insanlara hizmet ürettiklerine işaret eden Demircan, “Bununla yetinmiyor, insanların yardım çığlığına kulak vererek, dünyanın dört bir yanında mazluma umut oluyoruz. Her şeyden önce insanlığımızın ve vicdanımızın gereği olarak gece gündüz insanlara hizmet veriyoruz” dedi.
BU BAŞARIDA, ÇALIŞANLARIMIZIN FEDAKARLIKLARININ PAYI BÜYÜKTÜR
Sağlıkta son 15 yılda Türkiye’nin büyük mesafeler kat ettiğini dile getiren Demircan, “Vatandaşımızın memnuniyeti yüzde 75’lere yükselmiş durumda. Gelinen nokta sizlerin eseridir. Başarılı yatırımların, başarılı projelerin yanında bu başarıda, çalışanlarımızın fedakarlıklarının payı büyüktür. Birlikte başarıldı, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı. Demircan, sağlık memnuniyetini yüzde 100’lere çıkarmak için, sağlık çalışanlarının şartlarını iyileştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
BU DURUM BİZİ DERİNDEN ÜZMEKTEDİR
“Bu kadar fedakarlığa rağmen, bazı kendini ve haddini bilmezler çıkıyor, sağlık çalışanlarımıza karşı şiddete tevessül edebiliyor” diyen Demircan, “Bu durum bizi derinden üzmektedir. Yapılan saldırıları kendimize yapılmış sayıyoruz. Sebebi ne olursa olsun şiddeti lanetliyoruz. Daha etkin tedbirleri almak ve sağlık çalışanlarımızın can güvenliğini sağlamak da bizlerin sorumluluğudur” diye konuştu.
Bakan Demircan, sağlığa hizmet noktasında gönül veren sağlık ailesinin bütün fertlerine teşekkür ederek 81 ilden gelen başarılı hekimlere teşekkür belgelerini takdim etti.
ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ DOKTORUNA ÖDÜL
Öte yandan Isparta'dan Isparta Şehir Hastanesi Nefroloji Uzmanı  Uz.Dr. Mehmet Sert'e de  teşekkür belgesi verildi. Programda Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °