Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hayırsever Babacan’a plaket takdim edildi

Hayırsever Babacan’a plaket takdim edildi

SAĞLIK 2.08.2016 09:05:00 0
Hayırsever Babacan’a plaket takdim edildi
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde oda tefrişi yapan hayırsever Zinet Babacan’a idaremiz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Merhum eşi emekli öğretmen Abdullah Babacan ve kendi adına iki adet oda tefrişini üstlenen yardımsever vatandaş Zinet Babacan, insanların bu tür kamu kurum ve kuruluşlarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade ederek, “Bana bu imkanı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yapılan bu bağışın önemine işaret ederken, “Hastanemizde tefrişini üstlendiğiniz odalarda yatan hastaların da dualarını alacaksınız. Eğitim ve sağlık alanında yapılan yardımlar bir çok insana ulaşıyor. Bu nedenle bu kurumlara yardım yapmak çok önemli. Kendilerine yardımlarından ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, bu katkıların hastanemiz için önemine dikkat çekerek, “Bizler için çok önemli olan bu katkılarınız herkese büyük bir örnek teşkil etmekte. Maddi manevi yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Atay, Başmüdür Mehmet Uygur ve Müdür Yardımcıları Özgür Demir ve Fidan Karahan’ın katıldığı program sonunda Zinet Babacan’a plaket takdim edildi.  

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °