Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hastalara moral desteği

Hastalara moral desteği

SAĞLIK 24.01.2017 11:04:00 0
Hastalara moral desteği
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde başlatılan uygulama ile yataklı servislerdeki tüm hastalarımız günlük ziyaret ediliyor. Hasta Destek Birimi’nden oluşan ikişer kişilik ekipler, güler yüzleriyle ziyaret ettikleri hasta ve refakatçilerinin istek ve memnuniyetleri konusunda bilgi alırken aynı zamanda onlarla sohbet ederek moral desteğinde de bulunuyorlar.
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, “Hastalarımız da refakatçileri de, sorunlarını paylaşmak ve rahatlamak istiyor. Bu anlamda ziyaretlerimiz çok önem arz ediyor. Amacımız hastalarımızın ve refakatçilerinin hastanemizde kaldıkları süre içerisinde bulundukları durumdan bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağlamak, aynı zamanda varsa ihtiyaçlarını anlayıp en kısa sürede çözüme kavuşturmak. Bunu başardığımıza inanıyorum çünkü olumlu tepkiler alıyoruz.” dedi Ziyaretler ile ilgili görüş aktaran hastalar, çok güzel bir uygulama olduğunu, tedavi sürecinde bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu ifade ettiler.
Yapılan ziyaretler sonrasında hastalarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında hastane idaresi tarafından gerekli çalışmalar başlatıldı. 
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °