Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ziya Örmeci’den IGC’ye; Hayırlı Olsun Ziyareti

Ziya Örmeci’den IGC’ye; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 1.04.2021 06:33:00 0
Ziya Örmeci’den IGC’ye; 
Hayırlı 
Olsun
Ziyareti
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci vakıf olarak her zaman Basına desteğe hazır olduklarını söyledi.
 
 
Geçtğimiz günlerde gerçekleştirilen Isparta Gazeteciler Cemiyeti genel kurulu sonunda başkanlığa seçilen Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün de Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci  IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret etti.
 
Ziyarette Vakıf Başkanı Örmeci’nin yanı sıra Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Şaban İliksiz, Mehmet  Isparta Gazeteciler Cemiyeti  Genel Sekreteri Selçuk Öcal, IGC Onur Kurulu Üyesi ve Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Nasuh Özkan ile Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz’da hazır bulundu.
 
Ziyarette IGC Başkanı Baş’a yeni görevinde başarılar dileyen Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci, “Yerel Basınımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve  takdirle karşılıyoruz. Basın çalışanları gerçekten zor şartlarda görev yapmaktalar. Biz sizin şahsınızda tüm basın çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Yükseliş Vakfı olarak her zaman desteğe hazırız” dedi. Vakıf çalışmalarından da bahseden Örmeci, kültürel etkinlikler çerçevesinde Senirkent’i tanıtıcı kitap bastıracaklarını ifade etti. Pandemi dolayısıyla son bir yıldır çeşitli etkinlikleri gerçekleştiremediklerini kaydeden Örmeci, Yükseliş Vakfı olarak 21 yıldır yayın hayatına devam eden Yükseliş Gazetesinin de Senirkentlilerin sesi, gözü kulağı olduğunu dile getirdi. Senirkent’in geçmişten günümüze çok değerli kişiler yetiştirdiğini hatırlatan Örmeci, “Vakıf olarak her zaman Isparta Basınının yanındayız” ifadelerinde bulundu.
“DESTEĞİNİZ VE İLGİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Ziyarette konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Şahsım, yönetim kurulum ve tüm meslektaşlarım adına size nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Meslektaşlarımızın teveccühleriyle bu göreve layık görüldük. Isparta Basını  ekonomik açıdan zor bir süreçten geçiyor. Özellikle son bir yıldır ülkemizi de derinden etkileyen pandami dolayısıyla  zor günlerden geçiyoruz. Isparta’da günlük yayınlanan 14 yerel gazetemiz, bir televizyonumuz ve çok sayıda internet sitemiz mevcut .
ÖNCELİĞİMİZ MEKAN
SORUNUNU ACİLEN
ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını ve öncelikli hedeflerinin Gazeteciler Cemiyetine bir mekan kazandırmak olduğunu ifade etti. Bu konuda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen‘le görüşmelerde bulunacaklarını ve en kısa sürede cemiyete bir mekan kazandırmakta kararlı olduklarını belirten Baş, “Bizim cemiyetimizde bizden önce 9 yıl başkanlık yapan Şevket Abimiz de bu konuda çok ciddi çalışmalarda bulundu ancak olmadı. İnşallah biz bu konuda olumlu adımları atarak bu sonuca ulaştırmak istiyoruz. Böylece üyelerimize verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olacağız. Ayrıca Cemiyet olarak basın çalışanlarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerinin de altını çizen Baş, bu konuda son derece olduklarını sözlerine ekledi.
Söz konusu ziyaret daha sonra sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °