Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ziraat Odası'nda tek aday Selçuk

Ziraat Odası'nda tek aday Selçuk

ISPARTA 1.02.2019 08:03:00 0
Ziraat Odası
Isparta Ziraat Odası'nın kongresi bugün gerçekleştirilecek. Kongre saat 14.00’de Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşecek. Kongre öncesinde tek isim başkanlık için aday olduğunu açıkladı. O da mevcut başkan Mustahattin Can Selçuk.
2015’te yapılan kongrede göreve gelen ve yaklaşık 4 yıldır bu görevi yürüten Ziraat Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Mustahattin Can Selçuk, bugünkü kongrede tekrar göreve seçilerek ikinci dönemine başlamış olacak.
84 DELEGE OY KULLANACAK
İl genelinde toplam 6 bin üyesi bulunan ve geçtiğimiz günlerde kongre için oy kullanacak olan delegelerin belirlendiği seçimlerin ardından bugünkü kongrede 84 delege sandığa gidecek. Mutahattin Can Selçuk başkanlığında 21 kişilik tek liste ile seçime gidileceği öğrenildi.
SELÇUK; “DELEGELERE GÜVENİYORUZ”
İlk dönemde dört yıldır bu görevde bulunan ve bugün tekrar göreve gelmesi ile ikinci döneme başlayacak olan Mustahattin Can Selçuk, bugünkü kongrede başkanlık için tekrar aday olduğunu açıkladı. Selçuk, seçim için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek; “Üreticilerimize kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönem için en iyi kararı vereceklerine eminiz. Bu hayırlı yolda tüm çitçilerimize delege seçimlerinde gösterdikleri hassasiyet ve ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Seçilen delegelerin teveccühüyle tekrar seçilerek görevimize devam edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler: selçuk aday odasında ziraat
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °