Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ziraat Odası Çiftçileri Bursa Fuarına Götürüyor

Ziraat Odası Çiftçileri Bursa Fuarına Götürüyor

ISPARTA 9.10.2019 15:33:00 0
Ziraat Odası 
Çiftçileri 
Bursa Fuarına 
Götürüyor
Isparta Ziraat Odası Başkanlığı, çiftçileri Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarına götürecek.
 
Fuara gidecek çiftçilerin kayıtlarına başladıklarını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, bu tür fuarların çiftçilerin bilgilenmelerini sağladığını söyledi.
SELÇUK; “ÇİFTÇİLERİMİZİ
FUARLARA GÖTÜRÜYORUZ”
Gelecek başvuru veya yapılan kayıt durumuna göre Bursa’ya kaldıracakları otobüs sayısını belirleyeceklerini vurgulayan Başkan Selçuk; “Bilindiği gibi bizim ilimiz Isparta dahil hemen hemen Türkiye’nin her ilinde Tarım ve Hayvancılık Fuarları düzenleniyor. Biz de Ziraat Odası olarak imkanımız elverdiği sürece çiftçi üyelerimizi bu tür fuarlara götürüyoruz.
“BURSA FUARI ÖNEMLİ
FUARLARDAN BİRİSİ”
Bu doğrultuda, biraz önce bahsetmiş olduğum fuarlardan birisi de Bursa ilinde yapılan ve bu yıl 17.si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tarım, Hayvancılık, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı. Bizde Isparta Ziraat Odası Ispartalı çiftçilerimizi 8 –  12 Ekim 2019 tarihleri arasında TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan fuara götüreceğiz.
BURSA’YA HAREKET
11 EKİM SAAT 23.00’TE
Söz konusu fuara gitmek isteyen çiftlerimiz odamıza kayıtlarını yaptırarak ücreti olan 80 TL’yi ödeyebilirler. Fuara hareket ise 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 23.00’de odamız önünden olacaktır. Fuarların çiftçilerimiz için çok yararlı olduğuna inanıyorum” dedi.
 
 
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °