Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ziraat Odası Başkanı Selçuk’tan Kurban Bayramı Mesajı

Ziraat Odası Başkanı Selçuk’tan Kurban Bayramı Mesajı

ISPARTA 10.08.2019 11:08:00 0
Ziraat Odası 
Başkanı 
Selçuk’tan 
Kurban Bayramı 
Mesajı
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Başkan Selçuk, mesajında “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde idrak edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaşandığı ve yaşatıldığı, manevi hassasiyeti geliştiren bir Kurban Bayramına daha erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi
Selçuk, Bayramlar, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissettiğimiz mübarek ve mukaddes günlerdir.
Bundan dolayı bayramlarımız, gelecek nesillere bırakacağımız en güzel toplumsal mirasımızdır. Millet olma bilincini derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; büyüklerimizi, yolları gözleyen yaşlı ve kimsesizleri, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimleri, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek  gönüllerini alalım ve bu mutluluğu onlarla paylaşalım.
Ne mutlu bizlere ki manevi değerlerimizi muhafaza ederek, toplumsal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı adalet ve merhametle sevgi ve kardeşlik temelini esas alan yüksek bir medeniyete sahibiz.
Bu duygularla tüm çiftçilerimizin ve Ispartalı hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °