Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Zehirlenmenin nedeni belli oldu

ISPARTA’da bir dönercide yedikleri dönerden zehirlenerek hastaneye başvuran dönerin içine konulan SOS’tan zehirlendiklerini belirlendi.

ISPARTA 25.04.2016 12:46:00 0
Zehirlenmenin nedeni belli oldu
Uzun süre önce Hatay’dan gelerek Isparta’da döner dükkanı açan bir firma tavuk dönerin içine koyduğu kendilerine özgü SOS insanları zehirledi. Ispartalıların bu SOS’ta buldukları damak tadından dolayı çok yoğun şekilde tercih edilen işletme bu sefer SOS’ta büyük hata yaptı.
Yıllardır Isparta’da hizmet eden tavuk dönerci esnafı tavuk dönerin içine mayonez ile karışık sosların kullanılmamasını tavuk bayat olmadıktan sonra kesinlikle herhangi bir zehirlenme olmayacağını belirterek, Isparta’da bulunan öğrenci sayısına göre şehir dışından insanların gelip burada döner dükkanı açarak kendilerinin de adları kirlettiğini söyleyerek isyan ettiler. 
O İŞLETMEYE YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Öte yandan o işletme ile ilgili yasal işlem başlatıldı. İşletmeden alınan numune örneklerinin Ankara'ya Sağlık Bakanlığı'na gönderildiği öğrenildi. 4 gün sonra sonuçların geleceği belirtilirken, sonuçlar geldikten sonra işletmeye kapatma cezası gelebileceği edinilen bilgiler arasında yar aldı

bomba32

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °