Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yüzbaşı Çevik'in Şehit Haberi Eğirdir'i Yasa Boğdu

Yüzbaşı Çevik'in Şehit Haberi Eğirdir'i Yasa Boğdu

ISPARTA 20.10.2016 12:01:00 0
Yüzbaşı Çevik
Hakkari Yüksekova’da, PKK ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Piyade Uzman Çavuş Murat Özer'in acı haberi geldi. Şehit aileleri gelen acı haberle yasa boğuldu.
Bu sabaha karşı Hakkari Yüksekova Hisar Dağı bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmada Yüzbaşı Özgür Çevik ile Uzman Çavuş Murat Özer şehit oldu, 5 asker yaralandı.
2011-2015 yılları arasında Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi’nde öğretmen ve Bölük Komutanı olarak görev yapan, Eğirdir sevdalısı Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in Şehit haberi ilçemizde de büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Aslen Sivas’lı olan Çevik’in şehit haberi İzmir-Aliağa ilçesindeki ailesine ulaştırıldı. Aile, şehit haberini alır almaz evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Haberin duyulmasının ardından mahalle sakinleri de şehit evine akın ederek aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in 6 kardeş olduğu ve bekar olduğu kaydedildi. Şehidin bir kardeşinin ise Gölcük’te askerlik yaptığı öğrenildi.
Şehidimiz Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik, Aliağa’da son yolculuğuna uğurlanacak. Eğirdir’deki silah arkadaşlarının da törene katılacağı öğrenildi.
Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Eğirdir Akın Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °