Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yusuf Erdoğan, SDÜ’yü tercih ediyor

Trabzonspor’un Ispartalı Milli Futbolcusu Yusuf Erdoğan, SDÜ Spor Bilimlerinde öğrenimine devam edecek. Erdoğan, başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacak.

ISPARTA 25.05.2016 12:15:00 0
Yusuf Erdoğan, SDÜ’yü tercih ediyor
Trabzonspor’un Ispartalı Milli Futbolcusu Yusuf Erdoğan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’yı ziyaret etti.  Tatilinin bir kısmını memleketi Isparta’da geçiren Erdoğan, yüksek öğrenimine de SDÜ’de devam edecek. Milli Sporcu Kontenjanından Spor Bilimlerine kayıt yaptırma başvurusu için SDÜ’ye gelen Erdoğan, sezonun değerlendirmesini yaptı. Erdoğan, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ve önümüzdeki sezonun kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Erdoğan, memleketinin üniversitesinde akademik yaşantısına devam edeceğini ifade etti.
Prof. Dr. Rektör Çarıkçı ise Yusuf Erdoğan’ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek,
“Yusuf’a kapımız sonuna kadar açık.  Ve SDÜ olarak öğrenimin bundan da gurur duyarız. Sporu seviyorum. Ve Yusuf’un SDÜ’ye gelmesiyle bir çok isim de üniversitemize kayıt yaptıracağına inanıyorum.  Onu 32 numaralı formasıyla görünce çok mutlu oluyorum” dedi.
Çarıkçı, Basketbol ve Dağ Bisikletinde önemli başarıların yakalandığını ve kulüpleşmeyi düşündüklerini sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN ISPARTA

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °