Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yurt sorunuyla ilgili yardımcı olmak istiyoruz

Yurt sorunuyla ilgili yardımcı olmak istiyoruz

ISPARTA 4.05.2016 06:30:00 0
Yurt sorunuyla ilgili yardımcı olmak istiyoruz
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Toppeker ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ile Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Okula yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Toppeker, okulun durumu hakkında bilgiler verdi. Toppeker, okulun yapımı için Isparta Belediyesi’nin arsa tahsisinden dolayı teşekkür ederken, okula ulaşımda öğrencilerin sorunlar yaşadığını, yine okul bahçesine oturma gurupları konulması ve yurt yapımı ile ilgili olarak Başkan Günaydın’dan destek istedi.
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin belediyenin de katkılarıyla yapılarak, eğitim öğretime başladığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sanat ağırlıklı olan bu okulumuz çok önemli. Eğitimli ve yetişmiş elemanlara ihtiyaç var. Bu okul Isparta’mızda bir çığır açacak. Belediye olarak okulumuzun yapım öncesinde 10 bin metrekareye yakın bir arsa verdik. Gül Küçük Sanayi Sitemizin Başkanı Mehmet Boyacı’nın da burada önemli arazi desteği oldu. Bu okulumuzun takibini tabi ki bundan sonrada devam ettireceğiz. Küçük ihtiyaçlarınız bulunuyor. Bunları hemen yerine getiriyoruz. Öğrencilerimizin istikballeri açık olsun. Yurt sorunu var, bununla ilgili olarak da yardımcı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Günaydın, kendisine aktarılan sorunların çözümü ve okula oturma guruplarının konulması konusundaki talimatlarını anında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne iletti.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °