Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yılmaz Şener İlkokulu Öğrencilerinden örnek davranış: MİNİK ELLER KOCAMAN YÜREKLER

Yılmaz Şener İlkokulu Öğrencilerinden örnek davranış: MİNİK ELLER KOCAMAN YÜREKLER

ISPARTA 18.10.2019 10:02:00 0
Yılmaz Şener İlkokulu Öğrencilerinden örnek davranış: 
MİNİK ELLER KOCAMAN YÜREKLER
Yılmaz Şener İlkokulu Okul Öncesi Eğitim Hazırlık B Anasınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Ayşe Sabah’ın önderliğinde Barış Pınarı Harekatında görev yapan Kahraman Mehmetçikler için atkı yaparak onlara olan desteklerini gösterdiler.
 
PROJEYİ SINIF ÖĞRETMENİ BAŞLATTI,
OKUL MÜDÜRÜ DESTEK VERDİ
Yılmaz Şener İlkokulu okul öncesi eğitim Hazırlık B Anasınıfı Öğretmeni Ayşe Sabah, bu projeyi sınıf olarak hem öğrencilerle hem de velilerle başlattıklarını ve halen devam ettiklerini ifade ederek, projeyi başlatırken Okul Müdürü Ali Solmaz'ın kendilerine destek verdiğini ve proje ile ilgili olarak sınıfta öğrencilerin yaptığı çalışmalarda bizzat bulunduğunu söyledi.
SABAH; “MİNİK YÜREKLER
MEHMETÇİKLERİMİZLE BERABER”
Ana Sınıfı Öğretmeni Ayşe Sabah, konuşmasının devamında; “Kahraman Mehmetçiklerimize sevgi yumağından atkı yaparak onların her zaman yanlarında olduğumuzu, tüm koşullarda kalplerimizde yaşattığımızı, yalnız olmadıklarını hissettirmek için böyle bir proje hazırladık ve el emeklerimizle sevgi yumaklarımızı atkı yapıyoruz” dedi.
SOLMAZ; “VATAN İÇİN CANINI ORTAYA KOYAN MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali Solmaz da konuşmasında; “Biz vatanı için her yerde görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimizin gönülden yanındayız. Onlarla gurur duyuyoruz, görevlerinde başarılar diliyoruz. Onlara güç kuvvet dualarımızı eksik etmiyoruz. Hazırlık B Anasınıfına böyle sıcak ve içten destekli bir proje gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Öğretmenimizin ve minik öğrencilerimizin vatan ve Mehmetçiklerimiz için gösterdikleri duyarlılıktan da ayrıca gurur duyuyorum” dedi.
PROJE 1 VE 2. SINIFLARDA DA
DEVAM EDİYOR
Okul Müdürü Ali Solmaz, projenin 1. ve 2. Sınıflarda da devam ettiğini sözlerine ekledi. / HATİCE KÜBRA ÇOLAK





 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °