Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yıllar sonra bir aradalar

Yıllar sonra bir aradalar

ISPARTA 2.11.2018 13:59:00 0
Yıllar sonra bir aradalar

Isparta Belediyesi'nin tarihi üzüm çarşısında başlattığı indirim günleri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı'yı bir araya getirdi. Yıllar sonra esnafın  ve vatandaşların huzurunda el sıkışıp bir birleri hakkında güzel temennilerde bulunan iki başkan büyük alkış aldı. 

BİRİZ, BİRLİKTEYİZ DEDİ

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, üzüm çarşısı indirim gününde konuştu. Önemli mesajlar veren Başkan Aybatılı, esnafın iyi olduğunu söyleyenlere karşı "İyi değiliz" dedi. Esnaın çok zor şartlar ve ekonomik baskı altında faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Aybatılı, Isparta Belediyesinin böyle bir dönemde indirim düzenlemesinde büyük fayda olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Günaydın'a da esnafa yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eden Aybatılı, "Kendilerini kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz biriz birlikteyiz" diye konuştu.

GÜZEL KONUŞMALAR OLDU

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'da konuşmasına Aybatılı'nın yaptığı konuşmaya işaret ederek "Güzel konuşmalar oldu. Bende sayın birlik başkanına teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına başladı. Isparta'ya gece gündüz demeden hizmet etmeye çalıştığını söyleyen Başkan Günaydın, tarihi üzüm çarşısındaki indirim günlerine Isparta halkını sahip çıkmaya davet etti. Ispartalılara esnafınıza destek olun mesajı veren Başkan Günaydın, "İlkini kunduracılar sitesinden başlatmıştık.. Bugün ikinci indirim günlerini düzenliyoruz. Üzüm çarşımıza Ispartamıza hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

BİRLİKTE ESNAFI GEZDİLER

Daha sonra Günaydın ve Aybatılı esnafı birlikte ziyaret ettiler. 


Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °