Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yetimlerin ve Muhtaçların Yüzü Yapacağınız Bağışlarla Gülecek; Isparta İHH Şehri Afişlerle Donattı!

Yetimlerin ve Muhtaçların Yüzü Yapacağınız Bağışlarla Gülecek; Isparta İHH Şehri Afişlerle Donattı!

ISPARTA 25.06.2022 17:18:00 0
Yetimlerin ve Muhtaçların Yüzü Yapacağınız Bağışlarla Gülecek; 
Isparta İHH 
Şehri Afişlerle 
Donattı!
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, şehrin tüm noktalarında afiş yapıştırdı ve elektrik direklerine pankart asarak Kuran Bayramına sayılı günler kala vatandaşları ‘Vekaletle Kurban’ bağışına davet etti.
 
Mübarek Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz Cumartesi günü başlayıp 12 Temmuz Salı günü sona erecek. Bayrama sayılı günlerin yaşandığı şu günlerde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kurban Bayramı konusundaki çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.
AKÇİL; “HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZIN
VEKALETLE KURBAN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”
Bir Kurban Bayramına daha ulaşacak olmanın sevincini yaşadıklarını ve İHH olarak bu yılki temalarının ‘Bir Hisse Mutluluk’ olduğunu ifade eden İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Akçil; “Başta ülkemizdeki ihtiyaç sahipleri olmak üzere, savaş ve kriz bölgelerinde yolumuzu gözleyenlerle hep birlikte Kurban Bayramı için yine yollardayız. Tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Vakfımızın bu yılki Vekaletle Kurban Bedeli 2 bin TL’dir. Kurban Bayramında Vekaletle Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı önündeki sıra dükkanlarda bulunan standımızı veya Cumhuriyet Caddesi 1602 sokak Kat:2 No:4 adresindeki İHH Isparta Temsilciliği Merkezimizi ziyaret edebilecekleri gibi, isteyenler de İHH Isparta Temsilciliğinin Kuveyt Türk Katılım Bankası Isparta Şubesindeki İBAN No. TR7700 2050 0009 1230 1890 0001 nolu hesabın yanı sıra Vakıf Katılım Bankası Isparta Şubesi Türk Lirası Hesabı İBAN No. TR64 0021 0000 0006 5694 6001 02 veya Vakıf Katılım Bankası Isparta Şubesi Euro Hesabı İBAN No. TR75 0021 0000 0006 5694 6000 01 nolu hesaplarına ‘kurban’ açıklamasıyla birlikte bağışlarını ulaştırabilirler” dedi.
“AFİŞ VE PANKARTLAR YARDIMLARIN
ARTMASINA VESİLE OLSUN”
Vatandaşları Vekaletle Kurban Bağışı konusunda daha duyarlı hale getirmek için şerhin çeşitli yerlerine afişler astıklarını vurgulayan İl Temsilcisi Akçil; “Isparta İHH olarak, hayırsever vatandaşlarımızın dikkatini çekme adına şehrimizin çeşitli cadde ve sokaklarını afişlerle ve caddeleri de pankartlarla donattık. Çalışmamız, inşallah yardımların artmasına vesile olsun” dedi.
AKÇİL’DEN BELEDİYE
BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR
İHH Isparta Yönetim Kurulu tarafından geçtiğimiz gün Isparta şehir merkezinde afiş ve pankartlar asıldı. Üzerinde İHH Logosu ve Kurbanlık Koç’un bulunduğu afiş ve pankartlarda İHH’nın bu yılki Kurban Bayramı Teması olan ‘Bir Hisse Mutluluk’ yazısı yer alıyor. İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, afiş ve pankartların asılmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in nezdinde Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün ve Isparta Belediyesi personeline teşekkürlerini sunduğunu sözlerin ekledi.



Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °