Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli Taraftarların Merakla Beklediği Ispartaspor’un Toplantısı ITSO’da Yapıldı; Ama Sonuç Açıklanmadı!

Yeşil – Pembeli Taraftarların Merakla Beklediği Ispartaspor’un Toplantısı ITSO’da Yapıldı; Ama Sonuç Açıklanmadı!

ISPARTA 13.09.2020 11:05:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarların Merakla Beklediği Ispartaspor’un Toplantısı ITSO’da Yapıldı; 
Ama Sonuç 
Açıklanmadı!
Yeni sezonda Isparta’yı 3. Lig 3. Grupta temsil edecek olan Ispartaspor için dün büyük gündü. Zira, Yeşil – Pembeli kulübü 2020 – 2021 Futbol Sezonunda yönetecek olan ‘YENİ YÖNETİM’ belirlenecekti. Evet, o toplantı ITSO Toplantı Salonunda TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç Başkanlığında gerçekleştirildi. Ancak, toplantıda ne gibi bir karar alındı veya nasıl bir sonuç çıktı bu henüz açıklanmadı!
 
O TOPLANTI ITSO’DA YAPILDI
Bu yıl 3. ligde mücadele verecek olan Ispartaspor’un durumu ITSO’da yapılan toplantıda değerlendirildi.
AÇIKLAMA ITSO’DAN GELDİ
ITSO’nun resmî sosyal medya hesabımdan şu açıklama yapıldı:
“Şehrimizi 3. Lig’de temsil edecek olan Isparta 32 Spor’un durumu ve başarısı için yapılan toplantıya Odamız konferans salonunda ev sahipliği yaptık. TBMM Başkanvekili sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekilimiz sayın Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere Ispartaspor yöneticileri, kamu kuruluşları ve üniversite  temsilcileri ile üyemiz iş adamlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” denildi.
BİLGİÇ VEYA YAZGAN’DAN
RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Toplantıda alınan somut sonuçların henüz açıklanmadığı söz konusu açıklamanın ardından, Yeşil – Pembeli camia TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç veya Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan’ın söz konusu toplantıdan yeni yönetim konusunda somut bir sonuç olup olmadığı konusunda açıklama bekliyor.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °