Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Takımlarıyla Buluşuyor, Stadın Dolması Bekleniyor: Ispartaspor, Konyaspor’u Ağırlıyor

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Takımlarıyla Buluşuyor, Stadın Dolması Bekleniyor: Ispartaspor, Konyaspor’u Ağırlıyor

ISPARTA 12.09.2021 10:03:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlar Takımlarıyla Buluşuyor, Stadın Dolması Bekleniyor: 
Ispartaspor, 
Konyaspor’u 
Ağırlıyor
2. Lige Bucaspor 1928 beraberliği ile başlayan Ispartaspor bugün ligin ikinci maçında kendi saha ve seyircisi önünde komşu il Konya temsilcisi 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. Atatürk Stadındaki maçın başlama saati 19.00. Maça ilginin büyük olması bekleniyor.
 
Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçen hafta sezonun ilk maçında deplasmanda İzmir ekibi Bucaspor 1928 takımı ile karşılaşan ve maçtan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılarak lige bir puanla başlayan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı komşu il takımı olan 1922 Konyaspor maçına çevirdi.
LİGİN İLK MAÇINDAN
BERABERLİKLE AYRILDI
Bilindiği gibi; TFF 2. Liginde 2021 – 2022 Sezonu 5 Eylül Pazar günü oynanan maçlarla başlamış ve 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ilk maçını Yeni Buca Stadında Bucaspor 1928 takımı ile yaparak sahadan beraberlikle ayrılmıştı.
İKİNCİ HAFTA MAÇI
1922 KONYASPOR İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Bilindiği gibi, 1922 Konyaspor, Süper Ligdeki Konyaspor’un alt yapısını oluşturuyor. Bu takımda başarılı olanlar Konyaspor A Takımına alınıyor.
MAÇ BUGÜN SAAT
19.00’DA BAŞLAYACAK
Ispartaspor – 1922 Konyaspor maçı bugün Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
MAÇI HAKEM FEİDUN
DALDAŞ YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugünkü 1922 Konyaspor maçını Feridun yönetecek. Daldaş’ın yardımcılıklarını ise; Ersin Erbay ve İbrahim Ethem Potuk yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Hasan Avcı olacak. 
TARAFTARIN MAÇA BÜYÜK
İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR
Öte yandan, maçı izlemek isteyen Ispartalı sporseverlerin bugünkü maça büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin dolması bekleniyor. Zira, yaklaşık 1,5 yıldır Koronavirüs pandemisi nedeniyle stadyumdan uzak kalan Yeşil – Pembeliler bu maçla birlikte takımlarıyla bir araya gelme imkanı bulacaklar.
SÖYLEYİCİ; “TEK DÜŞÜNCEMİZ
VAR O DA GALİBİYET”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, bugünkü maçta, sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona Bucaspor maçıyla başladık. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bu maçı, maçın büyük bölümünde oyunun hakimi biz olmamıza rağmen 1 – 1’lik beraberlikle sonuçlandırarak bir puanın sahibi olduk. Tüm hazırlıklarımızı bugün oynayacağımız 1922 Konyaspor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak girmek istiyoruz ve dolayısıyla kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Atatürk Stadına takımımızı desteklemeye bekliyorum” dedi.
2. LİG BEYAZ GRUP’TA 2. HAFTANIN PROGRAMI:
Ankara Demirspor – Kırıkkalespor: 1 – 0 (dün oynandı)
Pendikspor – Zonguldak Kömürspor: 3 – 2 (dün oynandı)
Ispartaspor – 1922 Konyaspor
Kırşehir Belediyespor – Amed Sportif
Nazilli Belediyespor – Pazarspor
Eskişherispor – Şanlıurfaspor
Tarsus İdmanyurdu – Erzincanspor
Akhisarspor – Bucaspor 1928

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °