Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli taraftarlar takımdan ‘farklı skor’ bekliyor: Ispartaspor ‘Averaj’ Yükseltecek!

Yeşil – Pembeli taraftarlar takımdan ‘farklı skor’ bekliyor: Ispartaspor ‘Averaj’ Yükseltecek!

ISPARTA 16.11.2019 10:54:00 0
Yeşil – Pembeli taraftarlar takımdan ‘farklı skor’ bekliyor:
Ispartaspor
‘Averaj’ 
Yükseltecek!
Geçen haftayı deplasman galibiyetiyle kapatan Ispartaspor yarın ligin son sıralarında bulunan Kepez Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı hem farklı kazanıp averajını yükseltmek hem de şampiyonluk potasına girmek istiyor.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçen hafta deplasmanda ezeli rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor’u  2 – 0 mağlup ederek altın değerinde üç puanla haftayı kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı komşu Antalya’nın takımı Kepez Belediyespor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin sekizinci maçını Bucak İlçe Stadyumunda grupta son sıralarda bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile yaparak sahadan 2 – 0’lık skorla ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 9. Haftaya girilirken 14 puanla puan durumunda 4. Sırada bulunuyor.
DOKUZUNCU HAFTA MAÇI
KEPEZ BELEDİYESOR İLE
Bucak Belediye Oğuzhanspor maçının ardından bir günlük izin verilen Ispartaspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü. Atatürk Stadyumundaki dünkü antrenman ise sağanak yağış altında gerçekleştirildi.
SEYİRCİ PATLAMASI BEKLENİYOR
Ispartaspor’da sezonun ilk haftalarında alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle bu zamana kadar maçlarını 2 – 3 bin kişi önünde oynuyordu. Takımın başına Teknik Direktör olarak Hasan Şengün’ün getirilmesiyle son iki maçını kazanarak çıkışa geçmesi üzerine takımın yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maça taraftarların büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin dolması bekleniyor.  
MAÇ YARIN SAAT 14.00’TE
BAŞLAYACAK
Ispartaspor maçı yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM MELİH
SAYIN YÖNETECEK  
Ispartaspor’un yarınki Kepez Belediyespor maçını Manisa Bölgesi hakemlerinden Melih Sayın yönetecek. Sayın’ın yardımcılığını ise; Aydın bölgesi hakemlerinden Recep Durmazoğlu ve Emre Yunusoğlu yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise İzmir Bölgesi Hakemlerinden Gökhan Özdemir. 
ŞENGÜN; “ÇIKIŞIMIZ
DEVAM EDECEK”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, yarınki maçta, rakiplerinin durumuna bakmaksızın güzel bir futbol ve iyi bir skorla sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi, göreve başladıktan sonraki iki maçımızı da kazandık. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Futbolcularımın performansından memnunum. Ereğli Belediyespor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor maçlarından sonra Kepez Belediyespor’u da yenmek istiyoruz. Yarın kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı da kazanarak yakalamış olduğumuz çıkış trendimizi devam ettirmek istiyoruz. Ancak, Kepez Belediyespor’un ligde son sıralarda olmasın kimseyi aldatmasın. Kepezspor iyi bir ekip. Koşan, mücadele eden ve maçı bırakmayan bir ekip. Ama biz de mutlak kazanmak zorundayız. Puan kaybına kesinlikle tahammülüz yok” dedi.
TARAFTARLARIN MAÇA
BÜYÜK İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR
Öte yandan, Ispartasporlu taraftarların da son haftalarda takımın aldığı galibiyetler ve yakaladığı çıkış nedeniyle yarınki maça büyük ilgi göstermeleri ve yarınki maçı yaklaşık 6 bin dolayında taraftarın izlemesi bekleniyor.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °