Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeniden Refah Partisi’nden esnafa ‘Siftah’ parası: Siftah Yeniden Refah Partisinden, Bereketi Allah’tan

Yeniden Refah Partisi’nden esnafa ‘Siftah’ parası: Siftah Yeniden Refah Partisinden, Bereketi Allah’tan

ISPARTA 17.01.2020 09:36:00 0
Yeniden Refah Partisi’nden esnafa ‘Siftah’ parası: 
Siftah Yeniden 
Refah Partisinden, 
Bereketi Allah’tan
Yeniden Refah Partisi Isparta teşkilatı, önceki gün sabahın ilk ışıklarından itibaren Sanayi Sitesi ve Tarihi Üzüm Pazarı esnafını tek tek dolaşarak, kapılarına mektup ve 1 TL bıraktı. Çalışmayla ilgili bilgi veren İl Başkanı Erdal Koç; “Esnafımızın ilk siftahı, ilk bereketi bizden olsun diyerek yola çıktık. Gün içinde hiç siftah yapmayan Isparta esnafını düşünerek bir farkındalık oluşturmak istedik” dedi.
 
Sabahın ilk ışıkları ile yola çıkan Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı, yönetimi ve gençlik kolları mensupları ‘Siftah Çalışması´ yapmak için, şehir esnafını tek tek dolaşarak kapılarına mektup ve 1 TL bıraktı.
BAŞKAN KOÇ; “SİFTAH BİZDEN,
BEREKETİ ALLAH’TAN”
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Yeniden Refah Partisi Isparta teşkilatı olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Bu doğrultuda; ilimizde esnafımızın ilk siftahı, ilk bereketi bizden olsun diyerek yola çıktık. Gün içinde hiç siftah yapmayan Isparta esnafını düşünerek bir farkındalık oluşturmak istedik.
“SON DERECE OLUMLU
TEPKİLER ALDIK”
Söz konusu siftahı sabahın erken saatlerinde işyerlerine bıraktıklarını, o saatlerde işyerini açmış olan esnaflara bizzat eline, açmamış olanların da işyerlerinin girişine bıraktıklarını ifade eden il Başkanı Erdal Koç; “Bu konuda çok sayıda esnaftan olumlu tepkiler aldık. Şuana kadar tepkiyle karşılaştığımız bir esnafımız olmadı.
“ESNAFIMIZ EKONOMİK
OLARAK ZOR DURUMDA”
Bilindiği gibi, son yıllarda piyasalarda yaşanan durgunluk sebebiyle esnaf kardeşlerimizin sıkıntıları bir kat daha arttı. Bu sıkıntıları Yeniden Refah Partisi olarak her platformda dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.
İŞTE O MEKTUP!
Yeniden Refah Partisi Isparta Teşkilatı tarafından, üzerinde partinin amplemi, İl Başkanlığı başlığı ve 1 TL yapıştırılmış olan ve esnafların kapılarına bırakılan mektuplarda şu ifadeler yer aldı: “Siftah bizden, bereketi Yüce Mevla’dan olsun. Bugün siftahınızı bizden yapın istedik. Tüm esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar dileriz.”
 





Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °