Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç’tan; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç’tan; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

ISPARTA 4.12.2019 06:41:00 0
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erdal Koç’tan; 
3 Aralık Dünya 
Engelliler Günü 
Mesajı
Yeniden Refah Partisi Isparta İl Başkanı Erdal Koç, 3 Aralık dünya engelliler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Koç mesajında; “Toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın, umutlu ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak imkanlara kavuşturulması, partimizin öncelikli konuları arasında yer alıyor. Ancak engellilerin üretken bireyler olabilmeleri konusunda sivil toplum kuruluşlarına da büyük görevler düşüyor.
 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımızı bir kez daha bizlere hatırlatıyor. Herkesin yapabileceği bir şeyin olduğu gerçeği noktasında neler yapabileceğimizi düşünmemiz için bir vesile oluyor. Erbakan hocamızın da belirttiği üzere "Iman varsa imkan da vardır" sözün istinaden bizlerin imanı her türlü maddi, manevi, bedeni engellere karşı en büyük kuvvetimizdir.
 
Bu vesile ile Yeniden Refah Partisi olarak bizler toplumun tüm bireylerine her türlü engellemelere karşın yapabilecekleri noktasında her türlü desteğe hazır ve nazırız. Engelli olmak azim ve kararlılığa engel değildir. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °