Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeni yönetim işe hızlı başladı: ADD’den Dayanışma Kahvaltısı

Yeni yönetim işe hızlı başladı: ADD’den Dayanışma Kahvaltısı

ISPARTA 27.07.2019 14:23:00 0
Yeni yönetim işe hızlı başladı: 
ADD’den 
Dayanışma 
Kahvaltısı
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi tarafından Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı düzenlendi. Program, siyasi parti ve STK temsilcilerini buluşturdu.
 
Bugün sabah Ayazmana Mesireliğinde gerçekleştirilen kahvaltı programına; CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, ADD Burdur Ümran Minas, ADD Isparta üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
ÖZİL; “BİRLİK VE BERABERLİĞİ
PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ”
Söz konusu programı düzenlemekteki amaçlarının dernekte birlik ve beraberliği daha da pekiştirerek derneği daha etkin hale getirmek olduğunu ifade eden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Özil; “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak düzenlediğimiz kahvaltıya hoş geldiniz. Başta CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker olmak üzere, kahvaltımıza katılan siyasi parti temsilcilerine, STK temsilcilerine ve üyelerimize teşekkür ediyorum.
“ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI
DOĞRULTUSUNDA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Bu ülkenin kurucu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk'ün ideolojisi doğrultusunda, Atatürkçü Düşünce Derneği şemsiyesi altında buluşan tüm dostlara merhaba diyorum. Çok güzel bir yaz günündeyiz. Her şey çok güzel oldu ve çok güzel kalacak. Yaşasın Atatürk ilke ve devrimleri. Yaşasın tam bağımsız, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti.
“ÜYE SAYIMIZI HER
GEÇEN GÜN ARTIRIYORUZ”
Bilindiği gibi biz geçtiğimiz ay göreve geldik ve yeni bir yönetimiz. Ancak, hemen çalışmalara başladık ve derneğimizin etkinliğini artırmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, üye sayımızı 55 üye artırarak 126’dan 181’e çıkardık. Bu sayı artarak devam edecek. Hedefimiz 500 üyeye ulaşmaktır. Zira, şehrimizde Atatürkçü düşünceye inanan çok sayıda insan var. Onları tek çatı altında toplamak istiyoruz.
“KADIN KOLLARI ÖRGÜTÜMÜZÜ KURACAĞIZ,
GENÇLİK KOLLARIMIZI REVİZE EDECEĞİZ”
Yeni yönetim olarak planlarımızı hazırladık. Mevcut Gençlik kollarımızı daha da güçlendireceğiz. Olmayan Kadın Kolları Örgütümüzü kuracağız. Önümüzdeki Ağustos ayında 26 Ağustos’ta Büyük taarruz ve 30 Ağustos’ta ise Büyük Zafer Bayramı münasebetiyle programlar düzenleyeceğiz” dedi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °