Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeni Türkiye için görev üstlenecek öncü kadınlarız

Eğitim Bir Sen Kadınlar Komisyonu üyeleri Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşan Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Oy, “Bizler yeniden büyük Türkiye’nin kurulmasında önemli görevler ?

ISPARTA 23.05.2016 06:28:00 0
Yeni Türkiye için görev üstlenecek öncü kadınlarız
Eğitim Bir Sen Kadınlar Kolları tarafından mayıs ayı içinde kutlanan Anneler gününde düzenlenmesi planlanan kahvaltı gecikmeli olarak yapıldı. Öğretmenevinde düzenlenen Eğitim Bir Sen Kadınlar kolu üyelerinin yanı sıra Genç Memur Sen üyeleri Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Genel başkanı Hatice Oy, Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Betül Cineviz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Saraç’ında katıldığı kahvaltının açılış konuşmasını Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İhsan arıcı yaptı.
Arıcı’nın ardından kısa bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Başkanı Hatice Civan “Anneler günü beklide batıdan ithal ettiğimiz günler arasındaki en güzel ve en önemli gün” dedi.
Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Genel başkanı Hatice Oy, kahvaltıya katılan kadınlara hitap ederek “Bizler yeniden büyük Türkiye’nin kurulmasında önemli görevler üstlenecek öncü kadınlarız. Kadınların sahaya çıkmadığı alanlarda kazanılacak başarılar yarımdır. Biz kadınlar biliyoruz ki insanca yaşanacak bir dünya sadece erkeklerle kurulamaz. Kadın erkek rakip değildir” diye konuştu.
Programa il dışından gelen Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Oy, Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Betül Cineviz’e Isparta’nın gül ürünlerinden oluşan hediyeler verildi. Konuşmaların ardından müzik öğretmenlerinin müzik dinletisi ile kahvaltıya geçildi. 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °