Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yaz Spor okulları kayıtları başladı: Bu Yaz da sporla geçecek

Yaz Spor okulları kayıtları başladı: Bu Yaz da sporla geçecek

ISPARTA 13.06.2019 06:47:00 0
Yaz Spor okulları kayıtları başladı: 
Bu Yaz da 
sporla geçecek
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yılda devam edecek.
YAZ SPOR OKULLARINA
KAYITLAR NERELERDE YAPILIYOR?
Her yıl binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları 26 branşta eğitim verecek. 2019 Yaz Spor Okulları için kayıtları başladı. Kayıtlar 6 Mart Spor Salonu, Atatürk Stadyumu giriş kapısı ve IYAŞ PARK AVM’de alınıyor.
YAZ SPOR OKULLARINA
KİMLER KATILABİLİR?
5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği yaz spor okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek. İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler belirlenen kayıt noktalarında formlarını doldurularak, teslim edebilecekler. 26 branştaki kurslar 1 Temmuz'da başlayacak. Kayıtlar 2 dönem halinde 2 ay boyunca alınmaya devam edecek. Yüzme hariç tüm branşlarımız ücretsiz.
YAZ SPOR OKULLARI HANGİ
BRANŞLARDA OLACAK?
Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken (Eğirdir), Yüzme (ÜCRETLİ)
ENGELLİLER İL SPOR MERKEZİ AÇILIYOR
Yaz Spor okullarında engelli sporcu ve çocuklarımızda unutulmadı. Yaz sürecinde belirlenen branşlarda ücretsiz spor faaliyetlerine yönlendirilecek.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °