Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yatırımlarımızı muhtarlarla diyalog içerisinde yapıyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, muhtarlar ve ailelerine yemek verdi. Isparta Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen programda Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, muhtarlara verdiği değerd

ISPARTA 21.10.2016 07:19:00 0
Yatırımlarımızı muhtarlarla diyalog içerisinde yapıyoruz
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Isparta Belediyesinde bir program düzenlendi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, böyle özel bir günde hatırlanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gönül, “Böyle bir günde hatırlanmaktan ve muhtarlara verilen değerden dolayı duygulandık, mutlu olduk. Böyle bir günde hatırlanmaktan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, muhtarlarla her zaman iç içe olduklarını ve çalıştıklarını söyledi. Günaydın, belediye olarak da gece gündüz Isparta’nın hizmeti için çalıştıklarını kaydetti. Mahallelerin başta altyapı ve dayanıklı asfaltı olmak üzere sokak bazlı olarak çözdüklerini anlatan Başkan Günaydın, sokak bazlı çalışmalarda son olarak Zafer Mahallesinin bitirildiğini, Muzaffer Türkeş Mahallesindeki çalışmaların devam ettiğini ve ardından da Mehmet Tönge Mahallesine geçileceğini anlattı. Günaydın, “Telaş etmeye gerek yok, çalışmalar sıra sıra bitirilecek” dedi.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ve belediye yatırımlarının ele alındığı buluşmada Başkan Günaydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek sergi ile fener alayı ve konser ile ilgili muhtarlar ve eşlerine davette bulundu.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Kadınlarımızın Geçmişten Günümüze Antik El İşi El İzi Sergisinin 29 Ekim 2016 Cumartesi günü Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezinde saat 12.00’da açılacağını belirterek, “Bu sergimize muhtarlarımızı ve eşlerini de bekliyorum. Bu sergimizi özellikle bayanlarımızın ziyaret etmelerini bekliyorum. Bayanlarımızın ipek kumaş üzerine, ipek iplikle el emeği göz nuru ile yapmış oldukları çalışmalarını görmelerini arzu ediyorum. Bu çalışmaları Isparta Belediyesi ve Isparta kadınları yaptı. Bunun yanında ahşap ağaç oymacılığında yapmış olduğumuz tablolarımızda yer alacak. Bu eserlerin bir kısmını İstanbul TÜYAP’ta sergiledik ve Paris’te Ocak 2017’de yapılacak olan fuara da davet aldık.
Yine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla akşam saat 19.00’da belediye önünden başlayacak olan Fener Alayı ve Bayrak Yürüyüşü düzenleyeceğiz, ardından da Sanatçı Ahmet Şafak 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında (Valilik önü) bir konser verecek. Bu etkinliklerimize sizleri ve tüm Ispartalılarımızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °