Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yaşlı ve Engelliler Bu Bayramda da ÇOK MUTLU

Yaşlı ve Engelliler Bu Bayramda da ÇOK MUTLU

ISPARTA 1.08.2020 06:05:00 0
Yaşlı ve Engelliler
Bu Bayramda da
ÇOK MUTLU
Isparta Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ‘Yaşlı ve Engellilere Ücretsiz Kurban Kesimi Hizmeti’ bu bayramda da devam ediyor. Uygulamadan hem Belediye hem yaşlı ve engelli vatandaşlar mutlu.
 
Isparta Belediyesi, Kurban Bayramı'nda kurbanlıklarını kesemeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve buna benzer mazereti bulunanların kurbanlarını ücretsiz kesimini gerçekleştiriyor.
 
Sosyal belediyecilik çalışmalarına geçtiğimiz yıl bir yeni hizmeti daha ekleyen Isparta Belediyesi, bu yılda kurban kesim ekimi oluşturdu. Böylece kurbanını kesemeyen ve birkaç gün beklemek zorunda kalan vatandaşların kurbanları belediye ekiplerince kesiliyor.
BÜYÜKÇULCU; “YAŞLI VE ENGELİ VATANDAŞLARIMIZIN KURBANLARINININ KESİMİNİ BU YILDA GERÇEKLEŞTİRDİK”
Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulçu, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız Sayın
Şükrü Başdeğirmen ’in Talimatları doğrultusunda bu bayram da da yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmayıp Isparta Belediyesi olarak kurbanlarının kesimlerini Isparta Belediyesi ekiplerimizle gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm personelimize teşekkürler” ifadelerini kullandı.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °