Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yaşam tercihinizde Keçiborlu’yu değerlendirin

Yaşam tercihinizde Keçiborlu’yu değerlendirin

ISPARTA 21.02.2017 05:20:00 0
Yaşam tercihinizde Keçiborlu’yu değerlendirin
Ucuz, temiz, yaşanabilir bir Keçiborlu oluşturma hedefinde olduklarını belirten Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta’daki vatandaşlara çağrıda bulundu. Parlak, ‘’Isparta-Keçiborlu arası 20-30 dakika uzaklıkta. Biz Ispartalı hemşerilerimize Keçiborlu’yu bir alternatif, ikinci bir şık olarak sunuyoruz. Gelin Keçiborlu’da yaşayalım’’ dedi.
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşın hakkını gözeten, Keçiborlu’yu halkın yaşayabileceği bir merkez, çekim noktası yapmak için üstün gayret sarf eden Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta’da yaşayan vatandaşlara çok önemli bir çağrıda bulundu. Özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da İl merkezinin olumsuzluklarından sıkılan vatandaşlara seslenen Başkan Parlak, Keçiborlu’nun yaşamak için alternatif bir yer olduğuna dikkat çekti. Bu şıkkı vatandaşlara sunmanın gerekçelerini açıklayan Başkan Parlak, şunları söyledi;
YAŞANABİLİR BİR İLÇE VADEDİYORUZ
‘’Isparta büyüyecekse İlçe ve köyleriyle büyümesi gerekiyor. Isparta’nın büyük nüfuslu ilçelere ihtiyacı var. Bu niçin önemli? Asgari ücretli bir vatandaşımız Isparta merkezde zor geçiniyor. Hal böyle olunca başka yerlere göç etmek zorunda kalıyor. Eğer biz Isparta’nın yükünü alıp ilçe ve köylerimizi geliştirebilirsek Isparta’nın nüfus artışının ve gelişmesinin daha hızlı olacağına inanıyoruz. Biz Isparta’nın yüküne talibiz. İlçeler, İl merkezlerine göre daha geçinilebilir, ucuz yerler oluyor. Böylelikle başka İle göç etmek yerine ilçelerimizde kalabilir diye düşünüyoruz. Buralardaki nüfusun artması Isparta’nın da gelişimine katkı sağlayacaktır. Kara havacılık okulu, OSB, Havalimanımız hızlı bir şekilde büyümeye başladı. Bununla ilgili de Keçiborlu olarak sürekli modern konut üreterek üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Nüfusu artırmak istiyoruz ve buna da altyapıyı düzelterek başlıyoruz. Su problemimizi çözdük, doğalgaz problemini çözdük, kamunun problemini çözdük, öğrencinin barınma yerlerini çözdük. Bundan sonraki süreçte vatandaşımıza ilçe imkânlarını tam olmasa da bir kısmını buraya getirmeye çalışıyoruz. İlçemizi yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz. 
GELİN KEÇİBORLU’DA YAŞAYALIM
Öte yandan ekmeğimiz 75 kuruş, suyumuz 1 TL ve iki yıl daha zam yapmayacağız. Keçiborlu’yu temiz, insanların istedikleri yere rahat gidebilecekleri bir merkez haline getiriyoruz. Isparta ile Keçiborlu arasını 20-30 dakika gibi bir yolla kat edebiliriz. Biz Ispartalı hemşerilerimize Keçiborlu olarak alternatif, ikinci bir şık sunmaya çalışıyoruz. Gelin Keçiborlu’da yaşayalım.”


Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °