Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yaptığınız işin binlerce kişiye ulaşmasını ister misiniz? Reklamınız varsa bir adım öndesiniz Size bir telefon kadar yakınız Gelin Hedeflerinizi Birlikte yakalayalım MEDYA32

Yaptığınız işin binlerce kişiye ulaşmasını ister misiniz? Reklamınız varsa bir adım öndesiniz Size bir telefon kadar yakınız Gelin Hedeflerinizi Birlikte yakalayalım MEDYA32

ISPARTA 11.01.2020 10:04:00 0
Yaptığınız işin binlerce kişiye ulaşmasını ister misiniz? 
Reklamınız varsa bir adım öndesiniz
Size bir telefon kadar yakınız
Gelin Hedeflerinizi 
Birlikte yakalayalım
MEDYA32
ÖZLER Ajans Basın - Yayın Reklam ve Tanıtım Hizmetleri ile interaktif reklamcılığın Isparta’da en etkili mecrasının reklam ve tanıtım işlerini yürütüyoruz. Reklam ve Tanıtımınız için bir telefonunuz yeterli.
 
ISPARTA'NIN YENİ NESİL
DİGİTAL REKLAM AJANSI
“Sizin işiniz, bizim işimiz” sloganıyla yola çıkarak çalıştığımız tüm markaları kendi markamız gibi sahiplenip işimizi bu motivasyon ile yapıyoruz. Yaptığımız işin içeriğine girecek olursak; reklam ve tanıtım tamamen müşterimize özel hizmet veriyoruz.
HEYECAN YOKSA BAŞARIDA YOKTUR!
Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin her türlü reklam ve tanıtım işlerini, projelerini kendi işimiz ve projemiz gibi görüp tüm enerjimizle sahip çıkıyoruz. Reklam ve tanıtımınıza başlamadan önce sizi tanıyor kültürünüzü anlıyor ve hayallerinizi dinliyoruz. Kafanızda tasarladığınız reklam ve tanıtım hizmeti hakkında derin bir analiz yaptıktan sonra, stratejimizi ve teklifimizi sunuyoruz. Ardından profesyonel bir şekilde projenizi tamamlıyor, büyük bir heyecanla yayına alıyor ve yayın sonrasında da projenize ilk günkü enerjimizle sahip çıkıyoruz.
MEDYA32 İLE BİR ADIM ÖNDESİNİZ…
Sektörünüzde fark yaratacak tasarımlar ile sizi rakiplerinizden bir adım öne taşıyoruz, baştan sona etkili reklam tasarılarımızla marka değerinize değer katıyoruz. Her adımda, açık iletişime inanırız. İşimizi ciddiye alırız ve söz verdiğimiz zamanda bitirmek üzere maksimum çaba sarfederiz. İletişimin gücüne inanır, sürekli reklam ve tanıtımınızı yapar maksimum verimlilik için sizin istek ve önerileriniz dikkate alırız.
SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ
Markanız ve firmanız için neler yapabileceğimizi anlatmak ve bir kahve içmek için isterseniz ofisimize gelebilir, isterseniz telefon edebilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar yakınız.
İLETİŞİM ADRES:
ÖZLER Ajans Basın – Yayın Reklam ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32)
Adres: Cumhuriyet Caddesi 1602 Sk. No.4 Kat: 2 – ISPARTA
Detaylı Bilgi için (Yunus ÖZLER): 0.532.564.89.14
E – mail: yunusisparta @hotmail.com – www.medya32.com.tr

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °