Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vefat Eden Zeliha Barış; Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vefat Eden Zeliha Barış; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 6.12.2021 17:08:00 0
Vefat Eden Zeliha Barış; 
Son Yolculuğuna Uğurlandı
Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Isparta Belediyesi Su Arıtma Tesisleri Personeli Suat Tanyeri’nin Kayınvelidesi Zeliha Barış, Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı Mezarlıkta toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
 
Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Isparta Belediyesinde geçtiğimiz yıllarda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Belediye Başkan Danışmanlığı yapan ve son olarak Su Arıtma Tesisinde çalışan Suat Tanyeri’nin Karınvalidesi Zeliha Barış, bugün Asri Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Gerek cenaze namazında gerekse defin sırasında Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde katılımcılar maskelerini takarak Sosyal Mesafeye uyarak hareket ettiler.
CENAZE NAMZINA
YOĞUN KATILIM
Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazına; İzzettin Dikmen ve Adnan Karcı başta olmak üzere MHP eski İl ve Merkez İlçe yöneticileri, İYİ Parti yöneticileri, çeşitli dernek, meslek örgütü ve kitle örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AYNI MEZARLIKTA
TOPRAĞA VERİLDİ
Bugün öğle namazına müteakip gerçekleştirilen cenaze namazının ardından Merhume Barış’ın naaşı omuzlarda defnedileceği aynı mezarlık içindeki mekanına götürülerek burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, merhumeye Allah’tan Rahmet, başta Suat Tanyeri olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER

Anahtar Kelimeler: uğurlandı yolculuğuna
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °