Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Vefa Sosyal Destek Gurubu Mensupları Teşekkür; Belgelerini Aldılar…

Vefa Sosyal Destek Gurubu Mensupları Teşekkür; Belgelerini Aldılar…

ISPARTA 6.07.2020 14:54:00 0
Vefa Sosyal Destek Gurubu Mensupları Teşekkür; 
Belgelerini 
Aldılar…
Isparta Vefa Sosyal Destek Gurubunun ‘Maaş Dağıtım’ Ekibine yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.
 
VEFA SOSYAL DESTEK GURUBU
MENSUPLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ
Türkiye’de 11 Mart’ta görülen yeni tip korona virüs (Covid13) salgınının ardından alınan korona virüs önlemleri doğrultusunda, getirilen kısıtlamalar sonrası vatandaşlara yardımcı olmak adına oluşturan zaman zaman Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri fedakarca görev yaptılar.
112 ACİL YARDIM MERKEZİNDE
TÖREN DÜZENLENDİ
Konu ile ilgili olarak bugün Eğirdir Yolu üzerinde bulunan 112 Acil Durum Merkezi Salonunda gerçekleştirilen Belge Takdim Töreninde; İl İdare ve Denetim İl Müdürü Figen Beşik, 112 Acil Durum Merkezi Müdürü Ethem Kılıçarslan ile pandemi döneminde görev yapan Vefa Sosyal Destek Gurubu çalışanlarının bir kısmı hazır bulundu.
ATEŞ; “MESAİ MEFHUMU
GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞTINIZ”
Törene katılan Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, burada yaptığı açıklamada, Vefa Sosyal Destek Gurubu mensuplarının yaptıkları görevin önemini dile getirerek; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 11 Mart 2020 tarihinden bu yana etkili olan korona virüs (Covid – 19) salgını ile mücadele hususunda ilçemizde kaymakamlık öncülüğünde yürütülen Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan ve bu görevlerini yerine getirirken, zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarlık ve gayret gösteren, bütün ekiplerimiz gayretli ve özverili çalışma yaptılar.
“EVİNDEN ÇIKAMAYAN YAŞLILARIMIZIN
MAAŞLARINI EVLERİNE KADAR GÖTÜRDÜNÜZ”
Bu süreç iyi bir şekilde yönetildi. İyi yönetilmeye de devam ediyor Bu pandemi süresince Vefa Sosyal Destek Grubuna tek gayelerinin "Evde kal, hayatta kal" sloganına destek olmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidererek sürece katkıda bulundunuz bulunmaya da devam ediyorsunuz. Sizler de bu grubun maaş dağıtım ekibindesiniz. Yaşlı evinden çıkamayan vatandaşlarımızın maaşlarını ilgili bankalardan çekerek evlerine kadar götürün teslim ettiniz” dedi.
Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, göstermiş oldukları bu olumlu davranışlarından dolayı başarılanının devamını dileyerek, Sosyal Vefa Destek Grubu Maaş Dağıtım Ekibi mensuplarına teşekkür etti ve Teşekkür Belgelerini takdim etti.
Teşekkür Belgesi alan Vefa Destek Grubu Maaş Dağıtım Ekibinde görevli isimler şöyle;
Adnan Güney
Mustafa Koyutürk
Şükrü Önder
Mücahit Akyol
Davut Kasap
Ramazan İnci
Muhammed Maruf Demirlek
Ömer Bağ









 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °