Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Vefa Sosyal Destek Grubu Yardımları Kapsamında; Isparta İHH’dan Muhtaç Vatandaşlara Yardım Eli

Vefa Sosyal Destek Grubu Yardımları Kapsamında; Isparta İHH’dan Muhtaç Vatandaşlara Yardım Eli

ISPARTA 31.03.2020 19:13:00 0
Vefa Sosyal Destek Grubu Yardımları Kapsamında; 
Isparta İHH’dan
Muhtaç 
Vatandaşlara 
Yardım Eli
Isparta’da yeni tip Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Isparta İHH tarafından evden çıkamayan yaşlı vatandaşların evlerine kadar Gıda Kolisi götürerek teslim ediyor.
 
ISPARTA’DA ‘VEFA KOORDİNASYON
GRUBU’ İHTİYAÇLARI KARŞILIYOR
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile evlerinden çıkmaması istenen 65 yaş ve üstündekiler ile kronik rahatsızlığı olanlardan Isparta’da ikamet edenlerin ihtiyaçları, Valilik bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ ekiplerince karşılanıyor.

ISPARTA İHH DA VEFA GRUBUNDA
112, 155 ve 156 numaralı hatlara gelen çağrıları değerlendiren grup üyeleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda gıda, ilaç ve diğer ihtiyaçlarını temin ediyor. Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu içinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği ile Isparta Genç İHH da bulunuyor.

AYTUNA VE KEL; “VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”
Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili olarak açıklama yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi İsa Aytuna ve Genç İHH Isparta Temsilcisi Sezgin Kel; “Bilindiği gibi, Koronovirüs tehlikesi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde de sürmektedir. Devletimiz, bu konuda her türlü tedbiri almaktadır. Bu doğrultuda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığımızın yayımladığı genelge ile evlerinden çıkmaması istenen 65 yaş ve üstündeki ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız için Valiliğimiz bünyesinde kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Koordinasyon Grubu’ olarak yaşlı vatandaşlarımıza hizmet ve destek vermeye devam ediyoruz.

“GIDA PAKETLERİNİ VATANDAŞALRIMIZIN
KAPISINA KADAR İLETİYORUZ”
Bu doğrultuda, Isparta İHH olarak gıda kolilerimizi yaşlı vatandaşlarımızın evlerine kadar götürerek teslim ediyoruz ve onların hayır dualarını alıyoruz. Allah böylesine güzel hizmete vesile olan herkesten razı olsun” dediler.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °