Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

…Ve O Otopark İhaleye Çıkıyor

…Ve O Otopark İhaleye Çıkıyor

ISPARTA 20.05.2020 09:15:00 0
…Ve O 
Otopark
İhaleye 
Çıkıyor
Isparta Belediye Meclisi, yıkılma riski nedeniyle faaliyeti durdurulan Belediye önündeki yeraltı otoparkının güçlendirilmesi için ihaleye çıkarılmasına karar verdi.
 
 OTOPARKA GÜÇLENDİRME YAPILACAK
Mart ayından bu yana Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantılarını gerçekleştiremeyen Isparta Belediye Meclisi, kentin acil bekleyen sorunlarını görüşmek üzere geçtiğimiz gün olağanüstü toplandı. Halı Sarayı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 22 gündem maddesinin tamamı görüşülerek karara bağlandı. Görüşülen konuların içinde en önemlilerinden birisi de Belediye önündeki otoparkın akıbetinin ne olacağı konusu oldu. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “BOŞA
GEÇİRECEK VAKTİMİZ YOK”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, söz konusu otoparkın herhangi bir olumsuzluğa sebep olmadan, bu konuda boşa geçirilecek zaman olmadığını belirterek konu hakkında meclis üyelerini bilgilendirerek, yıkılma riski nedeniyle faaliyeti geçtiğimiz aylarda durdurulan Belediye önündeki yeraltı otoparkının güçlendirilmesi için ihaleye çıkarılmasını öngören gündem maddesini meclisin onayına sundu ve söz konusu madde oy birliği ile oylanarak meclisten geçti.
 

Anahtar Kelimeler: ootoparkihaleyeçıkıyor
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °