Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

…Ve 3. Lig 3. Grupta İkinci Yarı Perdesi Bugün Açılıyor: Ispartaspor Zorlu Karşıyaka Deplasmanında

…Ve 3. Lig 3. Grupta İkinci Yarı Perdesi Bugün Açılıyor: Ispartaspor Zorlu Karşıyaka Deplasmanında

ISPARTA 28.01.2021 05:54:00 0
…Ve 3. Lig 3. Grupta İkinci Yarı Perdesi Bugün Açılıyor: 
Ispartaspor 
Zorlu Karşıyaka
Deplasmanında
. Ligde ikinci yarı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında bugün deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak. İzmir Atatürk Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da maçlar ‘Seyircisiz’ oynanacak.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta ikinci devre 28 Ocak Perşembe günü yani bugün başlıyor. Bilindiği gibi 3. Ligin ilk yarısı 6 Ocak 2021 Çarşamba günü Ekim ayında sezona katılan 54 ilden 67 takımın katılımıyla 16 ve 17 takımlı 3 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlanmıştı.
KARŞIYAKA
DEPLASMANINA GİDİYOR
Bilindiği gibi 3. Lig 3. Grupta ilk yarıyı Somaspor takımı 35 puanla lider tamamlamıştı. Somaspor’u 34 puanlı İçel İdmanyurdu, 33 puanla Erokspor takip etmişti. Bugün Ispartaspor’un rakibi Karşıyaka ise ilk yarıyı 29 puanla 4. Sırada tamamlarken, Ispartapsor 26 puanla 7. Sırada tamamlamıştı. Yeşil – Pembeli ekibin bugün oynayacağı Karşıyakaspor’un da ligin üst sıralarında yer alması bugünkü maçın ne kadar zorlu geçeceğini gösteriyor.
ANTALYA KAMPINDA BOL BOL TAKTİK
VE TEKNİK ÇALIŞMALAR YAPTILAR
6 Ocak’ta sona eren ilk yarının ardından dört gün izin verilen futbolcular, iznin bitmesinin ardından tesislerde toplanarak 16 Ocak tarihinden itibaren Antalya’ya giderek devre arası hazırlıklarına bu ilde devam etti. Yeşil – Pembeli ekip, bir hafta boyunca günde çift idman yaparak 2. yarıya hazırlandı. 23 Ocak’ta Antalya kampını tamamlayarak Isparta’ya dönen Yeşil – Pembeli ekip, Antalya kampında ikinci yarıya hazır girebilmek için kondisyon, kuvvet ve teknik-taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Bir de Kemersporla hazırlık maçı yaptı.  
İKİNCİ YARININ İLK MAÇI
BUGÜN KARŞIYAKASPOR İLE
Geçtiğimiz Cumartesi günü Antalya kampını tamamlayarak Isparta’ya dönen Ispartaspor, bir günlük iznin ardından Isparta’da kendi tesislerinde çalışmasını sürdürdü ve önceki gün yani Salı günü sabah İzmir’e hareket etti. Yeşil – Pembeli ekip, ikinci yarının ilk maçında 28 Ocak Perşembe günü yani bugün deplasmanda Karşıyakaspor ile karşılaşacak.
MAÇ BUGÜN SAAT
13.00’TE BAŞLAYACAK
Misli.com 3. Lig 3. Grupta oynanacak olan Karşıyakaspor – Ispartaspor maçı bugün İzmir Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
MAÇI HAKAN ERGİN
YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugün deplasmanda yapacağı Karşıyakaspor maçını Zonguldak Bölgesi hakemlerinden Hakan Ergin yönetecek. Ergin’in yardımcılıklarını ise; Kayseri bölgesi hakemlerinden Ahmet Ulu ve Karabük bölgesi hakemlerinden Muhammed Oğuzhan Öztaş yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara Bölgesinden Betül Baykan.  
KARŞIYAKA’DAN
RÖVANŞI ALABİLECEK Mİ?
Bilindiği gibi; Ispartaspor, 3. Ligdeki ilk maçında sezonun başladığı tarih olan 20 Eylül 2020 Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda bugün deplasmanda karşılaşacağı Karşıyakaspor ile karşılaşmış ve sahadan 2 – 1 mağlup ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı kazanarak rakibinden rövanşı alabilecek mi? Bu sorunun cevabını bugün saat 14.45’te öğrenmiş olacağız.
3. LİG 3. GRUP 17. HAFTA MAÇLARI: 
Karşıyaka – Ispartaspor
Şile Yıldız – Altındağspor
İçel İ.Yurdu – Osmaniyespor
Batman Petrol – Erbaaspor
Somaspor – Esenler Erokspor
Çarşambaspor – Gölcükspor
Erhavispor – Elazığ Karakoçan
Çatalcaspor - Yalovaspor

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °