Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

VAVİN, Kristal Elma Yarışması’na katılıyor

VAVİN, Kristal Elma Yarışması’na katılıyor

ISPARTA 28.07.2017 11:00:00 0
VAVİN, Kristal Elma Yarışması’na katılıyor
VAVİN, Türkiye'nin alanında ilk ve en prestijli iletişim ödüllerinin sahiplerini bulduğu Kristal Elma Yarışması’na katılıyor. VAVİN, Kuru Aktif kategorisinde yarışacak.
  
Türkiye'nin en trend kadın, erkek ve büyük beden giyim'de kaliteyi en iyi fiyat seçenekleriyle müşterilerine sunmayı vizyon  edinen VAVİN Giyim,  yine Türkiye çapındaki yarışmaya daha katılıyor.
VAVİN,  Kristal Elma, yaratıcı endüstrilerin bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı organizasyonlarından birine katılıyor.   Türkiye'nin alanında ilk ve en prestijli iletişim ödüllerinin sahiplerini bulduğu Kristal Elma, seminerleri ve sektörün gelecek nesillerine yönelik oturumlarıyla yaratıcılığın zirvesi olmaya devam ediyor.
VAVİN, Kuru Aktif kategorisinde yarışacak.
VAVİN’in işletmecilerinden Eren Dinçer, Kristal Elma Yarışması katılmak için tüm hazırlıkları yaptıklarını ve yarışmadan derece almayı hedeflediklerini söyledi. Kristal Elma Yarışmasına katıldıklarını gazeteniz Akdeniz aracılığıyla kamuoyuyla başlayan Dinçer, sektörde en iyilerde rakebet içerisinde olduklarını söyledi. E-Ticaret’te gösterdikleri başarıyı diğer alanlarda da göstermek için çok çalıştıklarını belirten Dinçer, kendilerini sürekli yenilediklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °